Фитнес гимнастическа топка 75 см с помпа Armageddon Sports, лилавARM071-purple1
Фитнес гимнастическа топка 75 см с помпа Armageddon Sports, лилав
39.99 лв
product header
Фитнес гимнастическа топка 75 см с помпа Armageddon Sports, лилавARM071-purple

Топка за гимнастика 75 см

Помпете топките до достигане на нужният размер.

Издръжливостта на топките е висока и няма опасност от спукване.

✔ СИСТЕМА ПРОТИВ СПУКВАНЕ: Първият и най-задаван въпрос е “Може ли да се спука топката, докато тренирам?”. За това Ви отговаряме още тук на запитването. Тази фитнес топка разполага със специална система против спукване! Благодарение на професионалния дизайн, използваният Eco-Friendly PVC материал и дългото тестване, резултатът е следния - топката може да издържи натоварване до 800 кг. без да се спука. Гарантирано най-високото качество на фитнес топка, която можете да намерите!

✔ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ГИМНАСТИЧЕСКА ТОПКА: Фитнес топката Armageddon Sports е не само идеалното допълнение към Вашата фитнес зала и ежедневна тренировка. Можете да я използвате още, като стол за бюро или просто да гледате телевизия върху нея, за да подобрите стабилността и баланса на Вашето ядро. Използвайте я за йога, пилатес, фитнес тренировка, домашни упражнения, усъвършенстване на баланса, както и при гимнастика за бременни. Вдигнете тренировката си на следващото ниво! Тази топка за баланс може да се използва с различни свободни тежести и гири за подобряване на Вашата стабилност и форма.

✔ ALL INCLUSIVE: В кутията ще откриете всичко включено за Вашата пълноценна тренировка с фитнес топка – 1 брой топка, 2 броя запушалки за да имате резервна и най-важното в комплекта сме включили помпа за бързо и лесно надуване. За разлика от другите швейцарски топки на пазара, нашата топка разполага с неплъзгащо покритие. Специалната матирана PVC материя има дизайн, който Ви помага да се задържите с лекота на нея.

✔ НАЙ-ДОБРИЯТ ВИ ИЗБОР: Ярко оцветената матирана повърхност е много лесна за почистване и дезинфекция, като по този начин е гарантиран Вашия максимален комфорт. Без миризма, без BPA и без съдържание на фталат. Изработена е от екологично чист, хипоалергичен материал и се усеща приятна на допир. 75 см. височина на топката е най-добрия размер, който Ви гарантира най-добрата тренировка и ефективност. Подходяща е за мъже, жени и деца.

✔ СПРЕТЕ БОЛКИТЕ В ГЪРБА: Топката за баланс и стабилност може да се използва в дома и в офиса, за да тренирате Вашите коремни мускули и ядрото на тялото. Използвайте йога топка по време на бременност за облекчаване на болки в гърба и болките в таза. Освен това, тя може да бъде използвана вместо офис стол за подобряване на позата. Издръжлива и здрава, това ще бъде най-яката топка за пилатес, йога или баланс, която някога ще притежавате.

Не чакайте повече, вземете я още сега и се снабдете с това удобство!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799

Искаш друг цвят от топката? Кликни тук

5 Фитнес гимнастическа топка 75 см с помпа Armageddon Sports, лилав
Предназначението за което ползвам тази топка може да Ви се стори малко странно, но определено е ефективно. Сядам върху топката с малкото си бебе и правя леки подскоци в позиция на седене. Бебето се успокоява и заспива леко:) Същевременно се изморявате , като лека тренировка се получава особено ако е продължително време.
5 Фитнес гимнастическа топка 75 см с помпа Armageddon Sports, лилав
Страхотно допълнение към аксесоарите ми за тренировка, а и децата се забавляват с нея :)
Напишете отзив
    Лош           Добър

Фитнес гимнастическа топка 75 см с помпа Armageddon Sports, лилав

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM071-purple
  • Наличност: В наличност
39.99 лв
Бърза поръчка