FIT SPO Slim 12 х 50 грFIT SPO Slim 12 х 50 гр1
FIT SPO Slim 12 х 50 гр
40.00 лв
product header
FIT SPO Slim 12 х 50 грFIT SPO Slim 12 х 50 гр

FIT SPO Slim съдържат 50% протеин във всеки бар


Много хора се стремят да се хранят здравословно, но ежедневието им е толкова натоварено и забързано, че това се превръща в истинско предизвикателство. За атлетите и бодибилдърите е още по трудно, въпреки че за тях, пазара е наситен с много и различни хранителни добавки. Тези хора имат специфичен хранителен режим, но не винаги успяват да носят със себе си целия арсенал, за приготвяне на протеинов шейк например. Ако и Вие сте от тези хора, може би знаете колко е неприятно, след тренировка или в офиса да се чувствате гладни, но да няма нищо здравословно, което да засити глада Ви. В такъв случай протеиновите барове са отлично и правилно решение. Изберете висококачествените протеинови барове FIT SPO Slim, които съдържат над 50% протеини във всеки бар

 

  • 25 гр протеини във всеки бар
  • 14 гр въглехидрати на бар
  • 187 калории на бар
  • Обогатени с Омега 3
  • Удобен за пренасяне
  • Чудесен вкус


Протеиновия бар FIT SPO Slim има съставки, които могат да Ви дадат нужната подкрепа, когато тренирате или се натоварвате психически, или извършвате умствен труд. Изключително високото протеиново съдържание във всеки бар е гаранция за максимално протеиново захранване на мускулите. Това е така, защото протеина снабдява тялото Ви с незаменими аминокиселини, които да Ви помогнат не само да качите, но и да поддържате мускулната маса, а също така са необходими за правилното функциониране на вашето тяло. FIT SPO Slim не съдържат много въглехидрати и имат малко калории, което ги прави подходящи и за атлетите, които искат да отслабнат.

 

FIT SPO Slim са с малко калории и въглехидрати


С протеиновите барове FIT SPO Slim Вие получавате висококачествени макро- и микро-нутриенти без ненужен товар от мазнини и захари. Също така, тези протеинови барове са с чудесен вкус  и можете да ги хапвате като здравословен десерт, когато Ви се иска нещо сладко, без да се товарите с много калории, което не може да се каже за една вафла например. Протеиновите барове FIT SPO Slim са компактни и опаковани добре, така че да Ви е удобно да ги носите навсякъде със себе си. Не се разпиляват или разливат и нямат нужда от приготвяне. Просто сложете няколко бара в спортния си сак, или в някой шкаф в офиса Ви, и ще имате качествен заместител на всички онези “боклуци”, които хората консумират.

Начин на употреба: Можете да ги консумирате след тренировка или когато имате нужда от здравословно хранене.

Разфасовка: 12 броя х 50 грама

Състав:

15022_slim_facts

Напишете отзив
    Лош           Добър

FIT SPO Slim 12 х 50 гр

  • Код на продукта: FIT SPO Slim 12 х 50 гр
  • Наличност: В наличност
40.00 лв

Възможни варианти

бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359