FIT SPO Рower 12 x 55 грFIT SPO Рower 12 x 55 гр1
FIT SPO Рower 12 x 55 гр
30.00 лв
product header
FIT SPO Рower 12 x 55 грFIT SPO Рower 12 x 55 гр

FIT SPO Рower съдържат над 30% протеини


Днешното ежедневие е много забързано, което прави трудни стремежите за здравословно хранене. За активните хора, които спортуват е още по-трудно. Истина е, че за бодибилдърите пазара предлага огромно количество хранителни добавки, но понякога не е възможно да вземете със себе си всички необходими принадлежности, за да си забъркате протеинов шейк например. Затова, може би Ви се е случвало след тренировка да сте гладни, а да няма какво здравословно да хапнете. Когато сте в такова положение, или сте на крак и нямате време да готвите, или просто Ви се хапва нещо сладичко, но здравословно, протеиновите барове са отлично решение. Представяме Ви висококачествените протеинови барове Рower на FIT SPO, които се отличават с високо протеиново съдържание-над 30%.

 

  • 16,5 гр протеини във всеки бар
  • 27 гр въглехидрати на бар
  • 205 калории на бар
  • Здравословен десерт
  • Удобен за пренасяне
  • Чудесен вкус


Протеиновия бар FIT SPO Рower  има съставки, които са подходящо средство за професионална подкрепа, когато извършвате физически или умствен труд. Оптималното протеиново съдържание в тези чудесни барове, подпомага вашите усилия за изграждане на мускули. Това е така, защото протеина снабдява тялото Ви с незаменими аминокиселини, които да Ви помогнат не само да качите, но и да поддържате мускулната маса, а също така са необходими за правилното функциониране на вашето тяло. За всеки бодибилдър, протеиновите барове з Рower ще предложат протеиново зареждане тогава, когато имате най-голяма нужда от него, при малко калории.

 

 

FIT SPO Рower нямат много калории


С протеиновите барове Рower  Вие получавате висококачествени макро- и микро-нутриенти без ненужен товар от мазнини и захари. Също така, тези протеинови барове са с чудесен вкус  и можете да ги хапвате като здравословен десерт, когато Ви се иска нещо сладко, без да се товарите с много калории, което не може да се каже за една вафла например. Протеиновите барове FIT SPO Рower  са компактни и опаковани добре, така че да Ви е удобно да ги носите навсякъде със себе си. Не се разпиляват или разливат и нямат нужда от приготвяне. Просто сложете няколко бара в спортния си сак, или в някой шкаф в офиса Ви, и ще имате качествен заместител на всички онези “боклуци”, които хората консумират.

Начин на употреба: Можете да ги консумирате след тренировка или когато имате нужда от здравословно хранене.

Разфасовка: 12 броя х 55 грама

Състав:

17523_power_facts

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

FIT SPO Рower 12 x 55 гр

  • Код на продукта: FIT SPO Рower 12 x 55 гр
  • Наличност: В наличност
30.00 лв

Възможни варианти

бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359