FA Nutrition Xtreme Beef Amino 300 таблеткиFA Nutrition Xtreme Beef Amino 300 таблетки1
FA Nutrition Xtreme Beef Amino 300 таблетки
32.00 лв
product header
FA Nutrition Xtreme Beef Amino 300 таблеткиFA Nutrition Xtreme Beef Amino 300 таблетки

Аминокиселините съставляват най-голямата част от мускулната маса на тялото Ви. Те изграждат  мускулите и сухожилията, органите  и жлезите, косата и ноктите, както и важни телесни течност. По тази причина, аминокиселините  са необходима градивна част, на всяка клетка във вашето  тяло. Те са особено необходими на бодибилдърите и спортистите, които често ги приемат допълнително, чрез различни източници. Телешкото месо винаги е било на почит, особено сред спортистите, тъй като съдържа изобилие от протеини и аминокиселини, а също и важни витамини и минерали.

Вижте още:

Всъщност, бодибилдърите консумират телешко, именно заради аминокиселините. В наши дни, благодарение на развитието и  напредъка на технологии, от телешкото месо може да се произвеждат различни добавки, включително аминокиселинни, които притежават същите мускулоизграждащи качества, като самото месо. Ако търсите наистина добра аминокиселинна добавка с отлични свойства, вземете Xtreme Beef Amino на FA Nutrition. Продукта доставя пълен спектър есенциални и неесенциални аминокиселини. Продукта включва и 3 изключително важни аминокиселини: глицин, хидроксипролин и пролин в идеално съотношение и максимално количество.

header_xtreme_beef_amino_en_cylinder


 Характеристики на Xtreme Beef Amino:

 

  • Добавка извлечена от телешки протеин хидролизат
  • Съдейства за бързото мускулно възстановяване
  • Повишава енергията и силата
  • Отлични антикатаболни и анаболни качества


Приемайки продукта Xtreme Beef Amino, Вие ще бъдете в състояние да поддържате за дълго време  постигнатата от Вас чиста мускулна маса.Това се дължи на свойствата на аминокиселините в състава му, които повишават  синтеза на протеини.  Xtreme Beef Amino съдържа пълен спектър от най-необходимите Ви  аминокиселини. Всички те притежават анаболната сила на телешкият протеин. Формулата на Xtreme Beef Amino съдържа важните ВСАА-аминокиселини с разклонена верига, които ще Ви помогнат да сте по-издържливи и да се възстановявате бързо и пълноценно.

Приеман всеки ден, Xtreme Beef Amino ще Ви достави оптимални дневни количества аминокиселини  за повишаване интензивността на тренировките, максимално бързо изграждане на мускулна маса. С този продукт, Вие можете да се възползвате от всички полезни свойства на говеждото месо, без да приемате голямо количество мазнини и калории.  Xtreme Beef Amino представлява силата на протеина извлечен от червено телешко месо с най-високо съдържание на аминокиселини (повече от суроватъчния, млечния и яйчния). Хидролизираният телешки протеин съдържа 350% повече протеин от телешката пържола, но не съдържа никакви мазнини и холестерол!

Начин на употреба:  Вземайте 2 таблетки с или след всяко хранене.

Разфасовка: 300 таблетки

Състав:

fa_xtreme_beef_amino_tabs_facts

 

Дозировка
Доза 2 таблетки
Дози в опаковка 150
Съставки
Глицин 372 mg
Енергийна стойност 8 kcal
Л-аланин 182 mg
Л-аргинин 154 mg
Л-аспартанова киселина 122 mg
Л-валин 62 mg
Л-глутаминова киселина 226 mg
Л-изолевцин 36 mg
Л-левцин 78 mg
Л-лизин 76 mg
Л-метионин 20 mg
Л-пролин 228 mg
Л-серин 68 mg
Л-тирозин 18 mg
Л-треонин 42 mg
Л-триптофан 8 mg
Л-фенилаланин 48 mg
Л-хистидин 20 mg
Протеини 2 g
Хидроксипролин 206 mg
Цистеин 2 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

FA Nutrition Xtreme Beef Amino 300 таблетки

  • Производител: FA Nutrition
  • Код на продукта: FA Nutrition Xtreme Beef Amino 300 таблетки
  • Наличност: В наличност
32.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359