FA Nutrition Xtreme BCAA 5000 400 грFA Nutrition Xtreme BCAA 5000 400 гр1
FA Nutrition Xtreme BCAA 5000 400 гр
45.00 лв
product header
FA Nutrition Xtreme BCAA 5000 400 грFA Nutrition Xtreme BCAA 5000 400 гр

Когато тренирате, вашите мускули използват аминокиселините с разклонена верига  BCAA,  като източник на енергия. Тези аминокиселини също така подпомагат възстановяването след  интензивни тренировки и повишават производителността. Ето защо, ако търсите средство за повишаване на спортните постижения, вземете продукта Xtreme BCAA 5000 на FA Nutrition! Xtreme BCAA 5000 е хранителна добавка, специално предназначена за бързо и пълноценно възстановяване след интензивно физическо натоварване или тренировка. Продукта съдържа и доставя оптималното количество и съотношение на тези толкова важни за организма аминокиселини - 2:1:1. Всяка доза от BCAA 5000 ще Ви осигури 5 грама ВСАА аминокиселини.

header_bcaa5000_en


Характеристики на Xtreme BCAA 5000:

 

 • Оптимално съдържание на ВСАА
 • 5 грама ВСАА на доза
 • 2500 милиграма левцин във всяка доза
 • Перфектното съотношение-2:1:1
 • Повишава протеиновия синтез
 • Подпомага изграждането на мускули
 • Антикатаболен ефект
 • Подобрява възстановяването
 • Повишава азотния баланс


Xtreme BCAA 5000 е богат източник на ВСАА-аминокиселините с разклонена верига (L-Валин, L-Изолевцин и L-Левцин) . Те са получили  името си заради уникалната им разклонена химическа структура. ВСАА са незаменими аминокиселини, което означава, че тялото Ви  не може да ги произвежда, а  трябва да се консумират чрез храната.  ВСАА  аминокиселините се съдържат в мускулната тъкан и ако се допусне техния недостиг, тялото разгражда мускулна тъкан, за  да си ги набави. Всъщност, над 35% от мускулната Ви  тъкан, се състои от  BCAA, а около 25% от енергията по време на тренировка, идва точно от тези аминокиселини.

Когато тренирате интензивно, ВСАА в мускулите Ви се разрушават, поради което Ви е нужна добавка като Xtreme BCAA 5000! С нейния прием, ще компенсирате недостига на аминокиселини с разклонена верига. Една от главните функции на BCAA аминокиселините е, да подпомогне  възстановяването на мускулите след тренировката. Повечето от останалите аминокиселини се метаболизират в черния дроб, но ВСАА се метаболизират в мускулната тъкан. Благодарение на това, те се явяват бърз източник на енергия , точно когато мускулите имат нужда от нея. А този момент е винаги когато тренирате или се възстановявате след тренировка.

Винаги когато тренирате и особено в етапа на възстановяване, мускулите Ви са заплашени от катаболни процеси. Ако  обаче добавите към диетата си Xtreme BCAA 5000, аминокиселините в продукта ще поддържат положителен азотен баланс, а това е от решаващо  значение за възстановяването и мускулния растеж. Всъщност, Xtreme BCAA 5000 може да се окаже доста по-ефективна добавка, за  предотвратяването на мускулния катаболизъм и повишаване интензивността на тренировките, в сравнение с други спортни добавки!

Начин на употреба: Разбъркайте 1 мерителна лъжица в 250мл вода. Приемайте 45-60 минути преди тренировка и веднага след тренировка.

Разфасовка: 400 грама

Състав:

fa_xtreme_bcaa__g_pure_facts

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 1 мерителна лъжица (5 g)
Дози в опаковка 80
Съставки
Енергийна стойност 20 kcal (за една доза 5g)
Л-валин 1250 mg
Л-изолевцин 1250 mg
Л-левцин 2500 mg
Протеини 5 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

FA Nutrition Xtreme BCAA 5000 400 гр

 • Производител: FA Nutrition
 • Код на продукта: FA Nutrition Xtreme BCAA 5000 400 гр
 • Наличност: В наличност
45.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359