FA Nutrition CORE Flex 112 капсулиFA Nutrition CORE Flex 112 капсули1
FA Nutrition CORE Flex 112 капсули
64.00 лв
product header
FA Nutrition CORE Flex 112 капсулиFA Nutrition CORE Flex 112 капсули

С течение на времето, ставите и хрущялите постепенно се износват, което нарушава техните нормални функции-особено при хората, които са подложени на интензивно физическо натоварване. Настъпват състояния свързани с болка, оток и възпаление. CORE Flex на FA Nutrition е хранителна добавка, предназначена за облекчаване и възстановяване, която спомага за здравето на ставите и мобилността и намалява болката и възпалението, причинени от интензивната физическа активност. Продукта включва противовъзпалителни съставки като джинджифил, босвелия, куркумин и бромелаин, възстановяващи съставки като глюкозамин хидрохлорид, хондроитин и хиалуронова киселина, и антиоксиданти, като витамин C, витамин Е, цинк, манган, селен и кверцетин.

Действие на продукта:

  • Възстановява ставния хрущял
  • Оказва благотворно действие върху ставните функции
  • Забавя процеса на разрушаване на ставния хрущял
  • Поддържа подвижността на ставите
  • Има противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект


Глюкозаминът е вещество, което се получава  при съединяване на глюкозата с аминокиселина, и е градивен елемент  на съединителната и хрущялната тъкан.  Глюкозаминът  стимулира производството на смазващата ставите течност и поддържа  подвижността им, а в същото време забавя загубата на покривната хрущялна тъкан на ставните повърхности. С повишаване на възрастта, съдържанието на глюкозамин в тялото намалява. Това причинява появата  и развитието на редица костно-ставни заболявания като артрит и остеопороза.

Хондроитинът е вещество известно като  мукополизахарид-вид съставка, която се свързва с колагена и еластина при изграждането  на хрущялите. Хондроитинът  е биологичен полимер, който се получава  от съединителната тъкан и подпомага изграждането на  хрущяла. С течение на времето, остаряване, вашето тяло все по-бавно  възстановява  и регенерира своите хрущялни тъкани на тъканите, а именно хрущялите   поемат натоварването на ставите и прешлените. Ходроитинът поддържа целостта и еластичността на хрущялите и точно заради това е необходим неговият допълнителен прием.

Хиалуроновата киселина представлява  един от най-разпространените мукополизахариди / глюкозамингликани /,  които се синтезират  от всички живи  организми. Хиалуроновата киселина е изключително важен, дори жизненоважен  компонент на синовиалната течност, която поддържа доброто състояние на ставите, и осигурява тяхното смазване и подвижност. CORE Flex съдържа и екстракт от босвелия серата. Той е известен с мощното си противовъзпалително действие. Тази билка има способността да намалява възпаленията и  отока, и да подпомага  възстановяването на тъканта

Начин на употреба: Приемайте 1 таблетка 4 пъти по време или след хранене.

Разфасовка: 112 капсули

Състав:

fa_flex_core_facts

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 112
Съставки
Босвелия 25 mg
Бромелаин 12,5 mg
Витамин Е 17 mg
Витамин С 25 mg
Глюкозамин хидрохлорид 375 mg
Джинджифил 118,75 mg
Куркума екстракт 13,75 mg
Ленено масло 250 mg
Манган 0,3 mg
Селен 25 mcg
Хиалуронова киселина 0,25 mg
Хондроитин сулфат 26 mg
Цинк 2,5 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

FA Nutrition CORE Flex 112 капсули

  • Производител: FA Nutrition
  • Код на продукта: FA Nutrition CORE Flex 112 капсули
  • Наличност: В наличност
64.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359