FA Nurition Xtreme BEEF Mass 2500 грFA Nurition Xtreme BEEF Mass 2500 гр1
FA Nurition Xtreme BEEF Mass 2500 гр
99.00 лв
product header
FA Nurition Xtreme BEEF Mass 2500 грFA Nurition Xtreme BEEF Mass 2500 гр

Понякога идва момент, когато въпреки усилените тренировки, Вие забелязвате че не можете да качвате повече мускули. Има и бодибилдъри, чиято физика е така устроена, че да не могат, или да качват само минимално тегло. Както знаете, за да могат мускулите Ви да растат, трябва да приемате както протеини, така и въглехидрати. Мускулите се състоят главно  от протеини, които по време на интензивна  тренировка или физическо натоварване  се изразходват. Ако не се възстановят, настъпва катаболизъм. Въглехидратите също са много важни, защото осигуряват енергия, а при положение че не се осигуряват на тялото Ви, то ще използва мускулните протеините като енергия за своите функции. Xtreme BEEF Mass на FA Nutrition е нов, иновативен гейнър предназначен за аматьори и професионални атлети, които се стремят само към най-доброто в диетата си. Формулата включва  комплекс от въглехидрати и телешки протеин изолат, осигуряващ  пълен спектър аминокиселини, без добавена захар!

header_beef_mass_en


Характеристики на Xtreme BEEF Mass:

 

  • Високо съдържание на протеини
  • С телешки протеин изолат
  • Без захар и мазнини
  • Чудесен вкус


Телешкия протеин изолат ще Ви достави  пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими за вашето израстване в бодибилдинга хранителни вещества. Именно те обуславят  анаболната мощ  на телешкият протеин. Телешките аминокиселини, тоест тези които телешкият протеин осигурява, са най-добрият  начин да се възползвате от всички предимства на телешкото  месо, без да страдате от някои негови  недостатъци, като  високо съдържание на мазнини което споменахме. Телешкият протеин изолат съдържа ВСАА, както и всички други основни и важни за вашият мускулен растеж аминокиселини.

Телешкия  протеин значително засилва мускулния растеж, както и мускулното развитие. Освен това, осигурява мигновено възстановяване, а и оптимизиране на анаболните процеси във вашето тяло. Всичко това е възможно поради факта, че телешкия протеин съдържа  най-големите количества аминокиселини, в сравнение с всички други протеини, било то суроватъчни изолати или казеин. включва и въглехидрати, които  също са неизменна част от изграждането на мускулна маса. Те са необходими на  атлетите и бодибилдърите, защото осигуряват нужната  енергия за тялото, което предпазва от катаболно разграждане на мускулите.

Въглехидратите във формулата на Xtreme BEEF Mass са извлечени от малтодекстрин и за разлика от монозахаридите (прости захари), не оказват въздействие на нивата на инсулин в организма и се усвояват много по-бързо. Факт е, че въглехидратите са необходими за добрата функция на мозъка и тялото. По тази причина, количеството въглехидрати във всяка дозаот Xtreme BEEF Mass е 130 грама! Това гарантирано увеличава  концентрацията и фокуса, дори по време на най-интензивната тренировка.

Начин на употреба: Разбъркайте 4 мерителни лъжици (200 грама) в 400мл вода или мляко. Приемайте ½-1 доза 45-75 минути преди и ½-1 доза веднага след тренировка. В нетренировъчните дни приемайте 1 доза между храненията. Формулата е силно концентрирана! Препоръчително е прием от ½ доза 2-4 пъти дневно.

Разфасовка: 2500 грама

Състав:

fa_xtreme_beef_mass_5lbs_facts

 

Дозировка
Доза 200 g
Дози в опаковка 12,5
Съставки
Въглехидрати 60 g
Енергийна стойност 360 kcal
Протеини 30 g
Сол 0,1 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

FA Nurition Xtreme BEEF Mass 2500 гр

  • Производител: FA Nutrition
  • Код на продукта: FA Nurition Xtreme BEEF Mass 2500 гр
  • Наличност: В наличност
99.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359