EVERBUILD Whey Build 4540 грEB6471
EVERBUILD Whey Build 4540 гр
175.00 лв
product header
EVERBUILD Whey Build 4540 грEB647

Whey Build за повече сила и мускулна маса


Ако сте бодибилдър със сериозно отношение към своите спортни занимания и искате най-добрите резултати, на всяка цена трябва да приемате протеинови добавки. Но не какъв и да е протеин, а суроватъчен.

Суроватъчният протеин е субстанция с висока концентрация на протеин с млечен произход, обработена до състояние да бъде лесно приемана като хранителна добавка. А без него, вашите усилия в залата могат да се окажат напразни. Просто защото суроватъчния протеин е най-важната хранителна субстанция за вашите мускули.

Той осигурява възстановяването Ви, а и помага за загубата на излишните мазнини. Whey Build на EVERBUILD е протеинова формула с високо качество, предназначена за спортисти и активни хора, които искат да качат чиста мускулна маса, без мазнини, а също така да подобрят спортните си постижения. Протеиновият комплекс на Whey Build има висока степен на усвояване и се предлага в няколко чудесни вкуса.
 

Свойства и предимства на Whey Build

  • Осигурява 22 гр протеин на доза;
  • Високо съдържание на ВСАА и глутамин;
  • Съдържа 146 дози;
  • Подпомага възстановяването;
  • Подобрява спортните постижения.


Whey Build съдържа суроватъчен протеин концетрат с 3 пептидни протеинови източника, което гарантира максимална биоаналитичност и ефективност. Този продукт се характеризира с висока концентрация на протеин-22 гр в една обслужваща доза от 31гр, като доставя голяма доза верижно-разклонени аминокиселини BCAA и глутамин, необходими елементи за интензивен мускулен растеж, развитие и възстановяване.

Суроватъчния протеин в Whey Build се отличава с идеален  баланс между заменими и незаменими аминокиселини. Освен това, той както казахме е изключително богат на аминокиселини с разклонена верига-ВСАА. Благодарение на това, вашето тяло ще поддържа повишен азотен баланс. Аминокиселините с разклонена верига са за разлика от други аминокиселини,  насърчават  бързо растежа на мускулите, тъй като те могат да се метаболизират директно в мускулната тъкан.

Whey Build не само осигурява основните строителни блокове за натрупване на маса, но също така може да окаже анаболно въздействие, тъй  като стимулира синтеза на протеини, а едновременно с това намалява загубата им от мускулната тъкан. Суроватъчния протеин в Whey Build има най-високата биологична стойност от всеки друг протеин, което означава че вашето  тяло ще го усвоява и използва по най-добрият и пълноценен начин.

Whey Build е продукт, с който ще си гарантирате перфектна  следтренировъчна грижа за вашите мускули.  След тренировка мускулите имат незабавна  нужда от храна, но не от каквато и да е, а от  протеин. Най-добрият източник пълноценния суроватъчен протеин, усвояващ се бързо и лесно, който Whey Build ще Ви достави.

Начин на употреба: Смесете 1 мерителна лъжичка (31 гр) с 120-180 мл студена вода, нискомаслено мляко или друга напитка по избор и приемай 2-3 пъти дневно.

Опаковка: 4540 грама

Вземете сега и покачете силата и спортните си постижения!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799!

Whey Build 5 Lbs_Facts

Дозировка
Доза 31 g
Дози в опаковка 73
Съставки
Въглехидрати 4,5 g
Диетични фибри 1 g
Желязо 0,2 mg
Захари 2 g
Калории 120 kcal
Калций 100 mg
Мазнини 2 mg
Наситени мазнини 0,5 g
Натрий 90 mg
Протеини 22 g
Холестерол 30 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

EVERBUILD Whey Build 4540 гр

  • Производител: EVERBUILD
  • Код на продукта: EB647
  • Наличност: В наличност
175.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359