EVERBUILD ALCAR 1000 200 грEB6191
EVERBUILD ALCAR 1000 200 гр
45.00 лв
product header
EVERBUILD ALCAR 1000 200 грEB619

ALCAR - Acetyl Carnitine


Ако се нуждаете от помощ за свалянето на излишните килограми, можете да използвате продукта ALCAR от EVERBUILD, който съдържа Acetyl L-Carnitine. Тази специална  хранителна добавка, може да съдейства за транспортирането на излишните  мазнини вън от мастните депа  и да засили изгарянето им.

ALCAR е чудесно допълнение към всеки хранителен и тренировъчен режим. Този мощен продукт, не само повишава горенето на мазнините, но и значително подобрява фокуса и концентрацията, за да можете да дадете най-доброто от себе си. Освен това, Acetyl L-Carnitine може да влезе в ролята на антиоксидант.
 

Свойства и предимства при прием на АЛКАР

  • Доставя 1000 мг ацетил л-карнитин на доза;
  • Стимулира  горенето на мазнините;
  • Повишава концентрацията и фокуса;
  • Увеличава енергийните нива;
  • Повишава издържливостта;
  • Подобрява мисловната дейност;
  • Има антиоксидантно действие.


ALCAR е произведен на основата на така известния Л-карнитин и по-точно неговата форма -Ацетил Л-Карнитин.  Той всъщност представлява  форма на аминокиселината Л-Карнитин, и се характеризира с доста полезни свойства, от които могат да се възползват хората които искат да отслабнат, а също така и спортистите. 

Най-специалното “умение“ на Ацетил Л-Карнитина  е това, да  осигурява транспортирането на мастните киселини вън от  мастните депа, до митохондриите на клетките. Именно там, те се изгарят за енергия. Ацетил Л-Карнитин  оказва изключително стимулиращ ефект върху изгарянето на мазнините, дори без да правите ежедневни изтощителни тренировки. Все пак, ако искате максимален ефект, правилото е да комбинирате продукта с повече движение и диета.

Ацетил Л-Карнитина  оказва положително въздействие върху мозъка. Това е единствената форма на Л-Карнитина,  която може да бъде усвоявана  от мозъка. Ето защо, Ацетил-L-Карнитин съдейства  за по-доброто функциониране на мозъка, като подобрява изцяло мисловната дейност.
EVERBUILD ALCAR 1000 200 гр 1
Приемът на тази форма на Л-Карнитина,  може значително да подобри способността за концентрация и фокусиране. Ацетил Л-Карнитин  има благотворно  въздействие върху нервната система, а също така скъсява времето за възстановяване след тежки физически натоварвания.

Ацетил Л-Карнитин има много полезно въздействие върху някои хормони-това свойство е от полза на бодибилдърите. Той може да стимулира производството на лутенизиращия хормон и на тестостерона. Освен това, Ацетил Л-Карнитин участва активно в метаболизма на въглехидратите и протеините.

Приема на продукта ALCAR може значително да подобри представянето Ви в залата. Освен това, с помощта му можете да се отървете от излишните мазнини. ALCAR действително оказва положителен ефект върху способността за съсредоточаване, което също ще Ви бъде от полза като спортисти!

Начин на употреба: Приемайте 1 доза, 2-3 пъти дневно.

Опаковка: 200 грама

Вземете сега и постигнете по-бързо целта си да отслабнете с този невероятен продукт!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799!

Дозировка
Доза 1/4 лъжица
Дози в опаковка 200
Съставки
Ацетил Л-карнитин 1000 mg
4 EVERBUILD ALCAR 1000 200 гр
Аз съм голям човек и джаскам повече от предписаното за да го усетя, но какво се учудвам по принцип на дискотека удрям по 5 шарка.
Напишете отзив
    Лош           Добър

EVERBUILD ALCAR 1000 200 гр

  • Производител: EVERBUILD
  • Код на продукта: EB619
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359