Dymatizе Elite Whey 908 грDymatizе Elite Whey 908 гр1
Dymatizе Elite Whey 908 гр
74.00 лв
product header
Dymatizе Elite Whey 908 грDymatizе Elite Whey 908 гр

Ако сте  бодибилдър със сериозно отношение към своите спортни занимания и искате най-добрите резултати, на всяка цена трябва да приемате протеинови добавки. Но не какъв и да е протеин, а суроватъчен. Суроватъчният протеин е субстанция с висока концентрация на протеин с млечен произход, обработена до състояние да бъде лесно приемана като хранителна добавка. А без него, вашите усилия в залата могат да се окажат напразни. Просто защото суроватъчния протеин е най-важната хранителна субстанция за вашите мускули. Без него няма мускулен растеж. Той осигурява възстановяването Ви, а и помага за загубата на излишните мазнини. Представяме Ви протеиновия продукт Elite Whey на Dymatizе-концентрат от суроватъчен протеин , създаден по технологията за въздушна обработка, йонно обменен суроватъчен изолат и суроватъчни пептиди.

Характеристики на Elite Whey:

  • Осигурява 24 гр протеин на доза
  • Ниско съдържание на мазнини
  • Минимално въглехидратно съдържание
  • Не съдържа аспартам
  • Отлична разтворимост
  • Невероятен вкус


Elite Whey ще Ви осигури най-пълноценния протеин-суроватъчния, който  е пълноценна грижа за вашите мускули и гарантира  постоянна мускулна маса. Този суроватъчен протеин е бързо усвоим, което означава  мигновено възстановяване на изгубените през тренировката аминокиселини. Суроватъчния протеин в Elite Whey се отличава с идеален  баланс между заменими и незаменими аминокиселини. Освен това, той е изключително богат на аминокиселини с разклонена верига-ВСАА. Благодарение на това, вашето тяло ще поддържа повишен азотен баланс. Аминокиселините с разклонена верига са за разлика от други аминокиселини,  насърчават  бързо растежа на мускулите, тъй като те могат да се метаболизират директно в мускулната тъкан.

Elite Whey не само осигурява основните строителни блокове за натрупване на маса, но също така може да окаже анаболно въздействие, тъй  като стимулира синтеза на протеини, а едновременно с това намалява загубата им от мускулната тъкан. Суроватъчния протеин в  Elite Whey има най-високата биологична стойност от всеки друг протеин, което означава че вашето  тяло ще го усвоява и използва по най-добрият и пълноценен начин. Elite Whey е продукт, с който ще си гарантирате перфектна  следтренировъчна грижа за вашите мускули.  След тренировка мускулите имат незабавна  нужда от храна, но не от каквато и да е, а от  протеин. Най-добрият източник пълноценния суроватъчен протеин, усвояващ се  бързо и лесно, който Elite Whey ще Ви достави.

Също така, формулата на Elite Whey  е обогатена със стомашни ензими ,които спомагат за лесното и пълноценно  усвояване на протеина. Един от тези ензими е Аминоген, който включва в себе си специално подбрани стомашни ензими. Аминогенът разтваря белтъка и по този начин става максимално усвоим от организма. Elite Whey е добавка, която ще Ви помогне да постигнете максимално качествена мускулна маса. Ако не желаете компромиси със себе си и усилията си, това е продукта за Вас!

Начин на употреба: Приемайте 1 доза преди тренировка, след тренировка, след ставане, заедно с храна бедна на белтъчини.

Разфасовка: 908 грама

Състав:

elitewhey2lb-sf

 

Дозировка
Доза 31 g
Дози в опаковка 30
Съставки
Въглехидрати 2 g
Ензимна смес 40 mg
Желязо 2 %
Калории 114
Калории от мазнини 14
Калций 18 %
Мазнини 1,5 g
Наситени мазнини < 1 g
Натрий 50 mg
Протеини 24 g
Холестерол 15 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Dymatizе Elite Whey 908 гр

  • Производител: Dymatize
  • Код на продукта: Dymatizе Elite Whey 908 гр
  • Наличност: В наличност
74.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка