Електрически ботуши Medisana FWS с Оеко-Тех материя 602571
Електрически ботуши Medisana FWS с Оеко-Тех материя
84.99 лв
product header
Електрически ботуши Medisana FWS с Оеко-Тех материя 60257

Студените зимни месеци имат редица недостатъци, единият от които със сигурност е студените крака. Забравете за студените крака!

Имате нужда от електрически ботуши!

 

 Електрическите ботуши Medisana FWS с Оеко-Тех материя ще държат краката Ви винаги затоплени. Снабдени са с регулатор на температурата с 3 отоплителни позиции.

Електрическите ботуши се изключват автоматично след 90 минути, което Ви осигурява допълнително спокойствие. Мекото покритие се сваля и пере за по-лесно поддържане и почистване.

Меката, дишаща вътрешност от плюш Ви гарантира, че затоплянето на краката Ви ще бъде още по-комфортно. Нововъведение за новото поколение одеяла и грейки на Medisana e спечелването на  знака Oeko-Tex.

Новата материя предпазва от появата на алергични реакции. Този знак се присъжда само на продукти, които са преминали успешно изследванията и са показали, че не съдържат концентрация на вредни субстанции, опасни за здравето на човека. Подходящо е за употреба от деца и възрастни.

Качествени и надеждни електрически ботуши от специална Оек-Тех материя

 

Стандартът Oeko Tex 100е стандарт в текстила и е създаден през 1992г. от Германския институт Хоенщайн и Австрийския институт за изследване в областта на текстила Austrian ( Oti ), за да отговори на нуждите на потребителя, за осигуряване на безвредни текстилни материали. Това дава допълнителна сигурност на най-взискателните и критични потребители.

Ботушите имат ергономичен контролер с LED индикатор и голяма площ за краката: до 46 номер.

Мощност: 100W.

Електрическите ботуши Medisana FWS с Оеко-Тех материя са с размери 30/ 30/ 23 см и тегло 0,6 кг.

Имат 3 години гаранция.

Код: 60257

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

 ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛ. 0888 880 352, 0896 790 799

Снимки:

product_1433product_1434

5 Електрически ботуши Medisana FWS с Оеко-Тех материя
По цял ден седя на бюрото и краката ми често замръзват. Една приятелка ми каза за тези обувки и реших да ги взема, много съм доволна от покупката, а и като ги поръчах, дойдоха още на следващия ден.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Електрически ботуши Medisana FWS с Оеко-Тех материя

  • Производител: Medisana
  • Код на продукта: 60257
  • Наличност: В наличност
84.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359