Dymatize Creatine Micronized Creapure 500 грDymatize Creatine Micronized 500 гр1
Dymatize Creatine Micronized Creapure 500 гр
49.00 лв 69.00 лв
product header
-29% Dymatize Creatine Micronized Creapure 500 грDymatize Creatine Micronized 500 гр

Доказано е, че креатина е една от най-ефективните хранителни добавки за повишаване на постиженията в анаеробна работа, както и за увеличаване на телесната маса и размер на мускулните влакна. Креатина е предназначен за всеки, желаещ да изведе своята тренировка на по-високо ниво, тъй като креатиновите добавки, могат да съдействат за подобряване на силата, мускулната издръжливост, енергията и изграждането на чиста мускулна маса. Creatine Micronized на Dymatize е висококачествена хранителна добавка, която ще Ви осигури 100% чист, микронизиран креатин монохидрат.

Характеристики на Creatine Micronized:

  • Висококачествен хранителен продукт
  • 100% чист, микронизиран креатин монохидрат
  • Доставя 5000 мг креатин монохидрат на доза
  • Клинично тестван продукт

Креатинът е естествена аминокиселина в тялото Ви, която се синтезира в черния дроб, бъбреците и панкреаса. Според изследванията, 95% от креатина в тялото, се намира в скелетната мускулатура. Creatine Micronized съдържа във формулата си микронизиран креатин, който се отличава с 20 пъти по-голяма покривна повърхност от стандартният креатин, който повечето подобни добавки Ви осигуряват. Вашето тяло трансформира намиращия се в него креатин в креатин фосфат или фосфокреатин, и го съхранява в мускулите Ви. Когато не тренирате и мускулите са в покой, нормалното аеробно дишане им осигурява енергия. Те не изискват много креатин фосфат за енергия, тъй като в този момент произвеждат по-голямо количество от него.

Когато тренирате интензивно обаче, мускулите са активни и се нуждаят от повече ATФ за енергия и започват да използват за тази цел съхранения креатин фосфат. По това време, мускулите не са в състояние да генерират достатъчно ATФ. Приемайки Creatine Micronized Вие си доставяте креатин, който повишава производството на ATФ. Когато попадне във вашето тяло, креатина се превръща в креатин фосфат и при възникнала нужда от допълнителна енергия, той отдава фосфатна молекула, за да се получи АТФ. По този начин, мускулите Ви получават енергията, от която се нуждаят за да са активни по време на тренировка.

Приемът на Creatine Micronized ще Ви даде допълнителна енергия, която пък ще Ви помогне да увеличите мускулната издръжливост. Така ще можете да вдигате повече тежести, което ще спомогне за изграждането на по-големи мускули. Допълнителния прием на  креатин, чрез Creatine Micronized, повишава общата енергия в тялото, като по този начин подобрява значително представянето Ви по време на тренировка. Самите тренировки могат да причинят мускулни болки, но креатина в Creatine Micronized ще ограничи натрупването на млечна киселина, което ще подобри и ускори мускулното възстановяване.

Начин на употреба: 5 гр преди и 5 гр след тренировка

Разфасовка: 500 грама

Състав: 100 % креатин монохидрат

Supplement Facts
Serving Size:2 tsp. (5 g)
Servings Per Container: 60
  Amount Per Serving % Daily Value*
Creatine Monohydrate 5 g *
*Daily Value not established.
Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 100
Съставки
Креатин монохидрат 5000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Dymatize Creatine Micronized Creapure 500 гр

  • Производител: Dymatize
  • Код на продукта: Dymatize Creatine Micronized 500 гр
  • Наличност: В наличност
69.00 лв
49.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359