Dedicated Fusion Pro 1816 грDedicated1
Dedicated Fusion Pro 1816 гр
105.00 лв 122.00 лв
product header
-14% Dedicated Fusion Pro 1816 грDedicated

Dedicated Nutrition - Fusion Pro

 Fusion Pro представлява неповторим продукт, който съдържа в себе си 6 различни протеинови източника. В него можете да откриете суроватъчен хидролизат и суроватъчен изолат. Така Fusion Pro спомага за мощното увеличаване на мускулната Ви маса, а от там и на силата Ви. Чрез този продукт Вашите спортни постижения могат да се увеличат многократно и ефикасно.

Във формулата на Fusion Pro са добавени и уникалните аминокиселини от BCAA групата. Целта им е да подпомогнат мускулите Ви, като ги предпазят от разграждане и освен това да им позволят да се възстановят по-бързо за следваща тренировка. Fusion Pro освен това разчита на тези вещества, за да Ви снабди с много повече енергия и да подобри мускулния Ви метаболизъм. Не е за подминаване и способността на този артикул да заздрави скелетната и мускулната Ви тъкани и да подпомогне хранителния баланс на организма Ви.

 

Dedicated_FusionPro_banner


 В уникалната формула на Fusion Pro има и глутамин, чрез който мускулите Ви следва да бъдат предпазени допълнително, а също така да се стимулира работата на имунната Ви система, както и дейността на стомашно-чревния Ви тракт. Тази аминокиселина е една от най-важните, защото се съдържа в над 60% от тялото Ви и то се нуждае от нея, за да функционира правилно.

Fusion Pro има и мощно наличие на креатин монохидрат, който представлява една от най-добрите креатинови форми в света в момента. Чрез това вещество продуктът може да Ви осигури допълнителен мускулен растеж и неповторимо напомпване. Освен това се подпомага и цялостната Ви сила и мощ.

dedicated-nutrition-fusion-pro-graph_386_911

Структурата на Fusion Pro е матрична. Протеиновото му съдържание е с възможно най-високия клас, който може да съществува. Вкусовите качества на Fusion Pro са неповторими, а здравето Ви е предпазено, като не е използван потенциално вредният аспартам. С всяка приета доза получавате 24 грама протеин. Отделно в този продукт има бавни и бързи протеини, за да може да получавате гориво за мускулатурата Ви в един изключително продължителен времеви период.

Употреба: 1 доза след ставане, между храненията и след тренировка

 

 

 

 

 

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Dedicated Fusion Pro 1816 гр

  • Производител: Dedicated Nutrition
  • Код на продукта: Dedicated
  • Наличност: Скоро в наличност
122.00 лв
105.00 лв

Възможни варианти

бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359