Дамски Боксови Ръкавици Pink Armageddon SportsARM0371
Дамски Боксови Ръкавици Pink Armageddon Sports
44.99 лв
product header
Дамски Боксови Ръкавици Pink Armageddon SportsARM037

Боксът и бойните изкуства стават все по-популярни сред дамите. Все повече представителки на нежния пол започват да се занимават с такива спортове, а по отношение на принадлежностите, ние сме помислили и за техния комфорт.

✔ ВЗЕМЕТЕ НАЙ-ДОБРОТО: Представяме Ви Дамските боксови ръкавици Pink Armageddon Sports, които ще Ви предпазват по време на тренировката или състезанието. Ръкавиците са произведени от премиум синтетична кожа, която гарантира тяхната здравина и дава възможност за продължително използване. Имат подсилена подплата, която дава допълнителна сигурност и издръжливост. Широката велкро лепенка прилепва здраво ръкавицата към ръката Ви.

✔ ИНОВАЦИОННИ: Последните тенденции в текстилната индустрия налагат все по-често използването на синтетични и Eco Friendly материали. Ръкавиците са изработени изцяло от висококачествена синтетична мaтерия по най-нова технология. Изключително здрава, дишаща и приятна на допир!

✔ УДОБСТВО И КОМФОРТ: Вътрешната страна на ръкавицата е снабдена със система за проветрение Cool Tex, която допълнително предпазва ръцете от изпотяване и допринася за по-бързото проветрение. Системата с лепенки позволява лесното слагане на ръкавиците, осигурява максимална стабилност на китката и при най-тежките натоварвания и ги превръща в един от най-предпочитаните модели за ежедневна употреба от професионалисти и любители на бокса.

✔ КАЧЕСТВЕН ПЪЛНЕЖ: Използвана е специална Shock Аbsorb Тechnology пяна, която поема и най-тежките удари и предпазва ръцете Ви от травми. Идеални са за тренировъчен спаринг, работа на чувал и лапи.

✔ СИГУРНОСТ И ЗАЩИТА: Ръкавиците разполагат с Thumb Lock система, поддържаща палеца в правилна позиция. За тях е характерна специална вентилационна система, която осигурява проветримост, даваща допълнителен комфорт на ръцете. Вентилационната система на тези ръкавици също така понижава температурата на ръцете, което ги предпазва от изпотяване.

Дамските б​оксови ръкавици Pink Armageddon Sports се отличават с отличен дизайн и висока функционалност. Подходящи са за бокс и други контактни спортове. Осигуряват максимална защита и сигурност по време на спаринга.

Предлагат се в размер 8 и 10оз!

ВЗЕМЕТЕ ГИ ОЩЕ СЕГА И БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА БОКС!

ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛ. 0888 880 352, 0896 790 799

Напишете отзив
    Лош           Добър

Дамски Боксови Ръкавици Pink Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM037
  • Наличност: В наличност
44.99 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка