Cytosport Muscle Milk 1120 грCytosport Muscle Milk 1120 гр1
Cytosport Muscle Milk 1120 гр
66.00 лв
product header
Cytosport Muscle Milk 1120 грCytosport Muscle Milk 1120 гр
Не е тайна, че професионалните спортисти и културисти редовно използват протеин като хранителна добавка. Протеиновите добавки са предназначени да съдействат за увеличаване на мускулната маса, най – вече когато се комбинират с редовни тренировки. Тези добавки предоставят на  тялото необходимата основа за създаване на аминокиселини, които са необходими за изграждане на мускулна тъкан, по-бързо и по-ефективно. Причината атлетите да се обръщат за помощ към протеиновите добавки е, че интензивната физическа активност изисква по-високи от обичайните нива на протеините.

Чрез увеличаване на приема на протеини, на  мускулите се осигурява по - бързо възстанови, а в резултат на това и по – бърз растеж. Можете да направите това и много повече за себе си, избирайки продукта Muscle Milk на Cytosport! Тази добавка ще Ви осигури  най-съвършения и полезен протеин - човешкото мляко. Muscle Milk съдържа специални протеинова и мастна матрици, даващи Ви онова което природата в създала с цел бързо мускулно развитие и растеж.

Особености на  Muscle Milk:
  • Осигурява смес от висококачествени протеини
  • Доставя 20 витамина и минерала
  • Допълнително обогатен с глутамин
  • Подпомага интензивния мускулен растеж
  • Подпомага качественото възстановяване
  • Не съдържа лактоза
  • Отличава се с превъзходен вкус

Човешкото мляко се състои от уникални и изключително сложни протеини, пептиди и аминокиселини, които насърчават бързия растеж на мускулната тъкан. Протеиновата матрица на Muscle Milk включва алфа и бета мицеларен казеини, алфа-лакталбумин, лактоферин, L-глутамин и др. Природата  е създаден точно тази комбинация за стимулиране на растежа на мускулите до по-високи нива!  Muscle Milk помага на мускулите да  растат  по-бързо, отколкото суроватката  или  креатина. Този повишен мускулен растеж е възможно, тъй като Muscle Milk осигурява анаболна среда, чрез своите уникални съставки. Протеиновата смес която продукта осигурява, го правят перфектния избор  за възстановяване след тренировка. Muscle Milk е и чудесно средство за повишаване и подобряване на  протеиновия баланс в организма.

Формулата на Muscle Milk съдържа и чисти липиди, които Ви осигуряват  функционални мазнини. Във вашето тяло, те ще бъдат изгорени и използвани за енергийните и топлинни нужди на мускулите.  Средноверижните триглицериди (MCT) и бързо горящите мазнини в Muscle Milk, са предварително  смлени с ензими и Ви осигуряват цялата необходима енергия за тренировките и възстановяването на мускулите.  Полиненаситените и мононенаситените мастни киселини от рапица и слънчоглед , от своя страна съдържат  омега – 3, - 6, и 9 мастни киселини, които са известни с ползите си за здравето. Muscle Milk е протеинов продукт, подходящ за всеки с активен начин на живот. Ако искате да се възстановявате по – бързо и да постигнете качествен мускулен растеж, изберете  Muscle Milk!

Начин на употреба: За да направите протеинов шейк, смесете 1-2 мерителни лъжички (35-70 грама  прах) с 150-350 мл вода. Можете да консумирате шейка  30-45 минути след тренировка.

Разфасовка: 1120 грама

Състав:

cytosport-muscle-milk_nutritionpanel
Напишете отзив
    Лош           Добър

Cytosport Muscle Milk 1120 гр

  • Производител: Cytosport
  • Код на продукта: Cytosport Muscle Milk 1120 гр
  • Наличност: В наличност
66.00 лв

Възможни варианти

бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359