CVETITA Tribulus + Ginkgo 100 млCVE251
CVETITA Tribulus + Ginkgo 100 мл
35.00 лв
product header
CVETITA Tribulus + Ginkgo 100 млCVE25

Трибулус + Гинко съдейства за изграждането на мускулна маса


Съвременните лекарства могат да лекуват много болести, но тяхната употреба е свързана с различни отрицателни странични ефекти. Някои лекарства увреждат черния дроб и бъбреците, а също така и стомаха. Същото е положението с анаболните стероиди в спорта. Най-доброто решение са натуралните добавки, а точно такава е Трибулус + Гинко на марката CVETITA HERBAL. Това е водно-спиртен екстракт от билката Tribulus Teresttris (Бабини Зъби) и Ginkgo Biloba ( Гинко Билоба ). Продукта е изключително богат на полезни вещества с висока концентрация, тъй като е произведен по специална и контролирана техника.

Характеристики на продукта:

  • Водно-спиртен разтвор
  • Комбинация от Гинко Билоба и Трибулус
  • С висока концентрация на активни вещества
  • Без консерванти и оцветители
  • В течна форма за по-добро усвояване


Билковия екстракт Трибулус + Гинко повишава синтезата на двата гонадотропни хормона, а именно Лутеинизиращ (LH) и Фоликулостимулиращ (FSH). Лутеинизиращият хормон всъщност отговаря за производството на тестостерон. Тоест, приемайки този продукт, той ще увеличи тестостероновите нива в тялото Ви, но по естествен път и в здравословни граници. Фоликулостимулиращият хормон също е много важен, тъй като подпомага узряването на сперматозиодите в тестисите. Допълнителното съдържание на Гинко в продукта значително подобрява кръвообращанието на цялото тяло. Според проведени изследвания  Трибулус + Гинко може да помогне при някои видове безплодие.

 

 

Трибулус + Гинко повишава енергийните нива


Екстракта с натурален произход Трибулус + Гинко има редица ползи за мъжете, като например стимулиране на либидото. Продукта увеличава издръжливостта и силата и помага за по-лесното качване на мускулна маса, каквато е целта на бодибилдърите. Този билков екстракт също така подобрява концентрацията и умствената дейност. Трибулус + Гинко повишава производството на АТФ в тялото, тъй като съдържа Гинко Билоба. Това означава, че Вие ще имате повече енергия, което ще Ви помогне да тренирате повече и да извършвате ежедневните си дейности. Билковия екстракт Трибулус + Гинко със сигурност ще помогне на атлетите да подобрят резултатите си и то напълно безвредно.

Начин на употреба: Приемайте 3 пъти на ден по  3ml. след храна.

Разфасовка: 100 милилитра

 

 

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 3 ml
Дози в опаковка 33
Съставки
Гинко билоба екстракт 120 mg
Трибулус терестрис 480 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

CVETITA Tribulus + Ginkgo 100 мл

  • Производител: CVETITA HERBAL
  • Код на продукта: CVE25
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
Бърза поръчка