CVETITA Thistle Max 100 млCVE221
CVETITA Thistle Max 100 мл
29.00 лв
product header
CVETITA Thistle Max 100 млCVE22

Бодил Макс детоксикира тялото


Всекидневния стрес в комбинация с неправилно хранене, замърсяване, тютюнопушене, алкохол и други фактори, води до натрупване на токсини в организма. Тези токсини са вредни и могат да причинят срив на имунната система, влошаване на храносмилането, кожни проблеми и други неприятни състояния. Можете да помислите за здравето си и да се отървете от токсините в тялото си с помощта на билковия екстракт Бодил Макс на CVETITA HERBAL.

Този продукт пречиства организма от токсините и ще Ви помогне да сте ободрени и тонизирани. Продукта може да се използва като профилактично средство при проблеми с черния дроб, а също така може да помогне при проблеми с простатата:

  • Натурален билков екстракт
  • Пречиства тялото от токсини
  • Не съдържа консерванти и оцветители
  • Усвоява се бързо
  • Не съдържа добавена захар

Магарешкия бодил е едно от най-ефективните средства за прочистване и предпазване на черния дроб. Растението има изключително благотворно въздействие върху целия организъм, като неговото основно свойство е детоксикиращото. Билковия екстракт Бодил Макс има свойствата на магарешкия бодил, от където е получен и самия екстракт. Продукта пречиства черния дроб, възстановява го и значително подобрява неговата дейност. Черния дроб е главния пречистващ орган във вашето тяло, заради което неговото здраве е много важно. Благодарение на Бодил Макс черния дроб успява по-бързо да обработва и изхвърля токсините от тялото, което подобрява функциите на всички останали органи и системи.

Бодил Макс пречиства и защитава черния дроб


Магарешкия бодил дължи свойствата си на състава си и най-вече на силимарина. Последният работи като изменя  структурата на мембраните на чернодробните клетки. По този начин не позволява в тях да навлизат токсини. Ето защо, екстрактът Бодил Макс е подходящ за прием от всички хора, които желаят натурално пречистване и профилактика на организма си. Продукта предпазва и регенерира клетките в тялото и има антимикробно действие. Също така, екстракта действа ободряващо и тонизиращо. Може да се използва от хората, които работят изложени на отрови, тъй като подпомага работата на пречистващите системи и органи в тялото.

Начин на употреба: Приемайте 2 пъти на ден по 3ml. (една капачка) след храна.

Разфасовка: 100 милилитра

Състав: Водно-етанолов екстракт от Бял Трън (Мilk Тhistle). Съдържание в 1ml. – 150mg.(15%). Течен екстракт от Бял трън Една доза 3ml. 450mg. Дози в опаковка 33.

 

Дозировка
Доза 3 ml
Дози в опаковка 33
Съставки
Магарешки бодил 450 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

CVETITA Thistle Max 100 мл

  • Производител: CVETITA HERBAL
  • Код на продукта: CVE22
  • Наличност: В наличност
29.00 лв
Бърза поръчка