CVETITA Probi Max 30 таблеткиCVE171
CVETITA Probi Max 30 таблетки
49.00 лв
product header
CVETITA Probi Max 30 таблеткиCVE17

Проби Макс подобрява чревната флора


Ако сте страдали от стомашно-чревна дисбактериоза, знаете колко неприятни са тези състояния. Причиняват се от редица факори и възникват, когато лошите бактерии стават повече от добрите. В такива случай Ви трябва пробиотична добавка. Предлагаме Ви да опитате продукта Проби Макс на CVETITA HERBAL. Пробиотикът представлява съвкупност от живи микроорганизми, които са изключително важни за правилното функциониране и протичане на всички процеси в тялото. Тъй като са полезни микроорганизми, те помагат за балансиране на микрофлората в човешкото тяло и значително засилват имунитета.Проби Макс е пробиотичен продукт, в който се съдържат следните щамове полезни живи бактерии : съдържание в една таблетка – 5*109 Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium spp, Lactobacillus lactis, Lactobacillus casei.

  • Висококачествен пробиотик
  • Живи бактерии
  • С 6 различни щама
  • Подобрява микрофлората на стомаха и червата
  • Засилва имунитета


Една част от щамовете бактерии в продукта  присъстват във флората на човешкия организъм през целия му живот – например част от лактобацилите. Други, са част от стомашно – чревната среда в ранна възраст, но с напредване на възрастта те намаляват и изчезват-бифидобактериите. А трети ще получите само от външен прием на храни или добавки-Lactobacillus bulgaricus. Когато попадне в тялото Lactobacillus bulgaricus  се съединява задължително с друга бактерия – Streptococcus thermophiles. Заедно с Lactobacillus acidophilus, те успяват бързо да преобразуват млечните захари, които приемаме с храната, в млечна киселина. А тя е най-важна за естествената, балансирана PH среда в организма.

Проби Макс стимулира имунитета


Комбинацията от полезни бактерии в Проби Макс значително подобрява храносмилането и усвояването на веществата. Също така стимулира имунитета и действа антибактериално. Проби Макс е много полезен продукт и за спортистите, тъй като те често приемат допълнително протеини, които се усвояват трудно. Пробиотичните бактерии в продукта подобряват това усвоявате с над 80%. Проби Макс също така е в състояние да прочисти тялото от вредните бактерии, които често навлизат в него от околната среда. Също така, продукта подобрява метаболизма.

Начин на употреба: Приема се 1 таблетка дневно на гладно.

Разфасовка: 30 таблетки

Състав:

probi-max-2-1-545x436

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 30
Напишете отзив
    Лош           Добър

CVETITA Probi Max 30 таблетки

  • Производител: CVETITA HERBAL
  • Код на продукта: CVE17
  • Наличност: В наличност
49.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359