CVETITA Probi Herb Red Ginseng 30 таблеткиCVE151
CVETITA Probi Herb Red Ginseng 30 таблетки
67.00 лв
product header
CVETITA Probi Herb Red Ginseng 30 таблеткиCVE15

Проби Херб – Червен Женшен е мощен пробиотик


Ако страдате отстомашно-чревни проблеми, вероятно причината е дисбактериоза. Нужен Ви е подходящ пробиотичен продукт, а точно такъв е Проби Херб – Червен Женшен на CVETITA HERBAL. В неговия състав влизат различни щамове полезни бактерии-Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium spp, Lactobacillus lactis, Lactobacillus casei. Проби Херб – Червен Женшен съдържа и екстракт от Червен Женшен (корен ) – 250 мг. Този вид Женшен е най-известен от всички, тъй като е най-мощен. За това съдейства начина му на обработка (пара и огън), при която се съхраняват и засилват многократно полезните му качества. Растението дава енергия, стимулира имунитета и много други.

  • Висококачествен пробиотик
  • съдържание в една таблетка – 2.5*10
  • Живи бактерии
  • С 6 различни щама
  • Подобрява микрофлората на стомаха и червата
  • Засилва имунитета
  • С корен от мака


Пробиотикът представлява съвкупност от живи микроорганизми, които са изключително важни за правилното функциониране и протичане на всички процеси в тялото. Тъй като са полезни микроорганизми, те помагат за балансиране на микрофлората в човешкото тяло и значително засилват имунитета. Когато попадне в тялото Lactobacillus bulgaricus  се съединява веднага с  друга бактерия – Streptococcus thermophiles. Заедно с Lactobacillus acidophilus, те работят за да трансформират успешно млечните захари, които постъпват с храната, в млечна киселина, която е от решаващо значение за балансирана PH среда в организма.

Проби Херб – Червен Женшен подобрява храносмилането


Високото съдържание на милиарди полезни бактерии в Проби Херб – Червен Женшен значително подобрява храносмилането и усвояването на веществата. Също така стимулира имунитета и действа антибактериално. Проби Херб – Червен Женшен се препоръчва и на спортистите, тъй като те често приемат допълнително протеини, които се усвояват трудно. Пробиотичните бактерии в продукта подобряват това усвоявате с над 80%. Проби Херб – Червен Женшен също така е в състояние да прочисти тялото от вредните бактерии, които често навлизат в него от околната среда. Също така, продукта подобрява метаболизма.

За поддържане на балансирана, здрава среда в организма: 1 таблетка дневно, на гладно. Без ограничения в периода на прием.

За възстановяване на нарушен баланс, в резултат от антибиотично лечение или стрес: 2 таблетки дневно, разделени в два приема, преди храна. Период на прием до 1месец,след това може да се премине на поддържаща доза.


Разфасовка: 30 таблетки

 

 

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 30
Съставки
Екстракт от Червен Женшен (корен) 250 mg
Пробиотични култури 250 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

CVETITA Probi Herb Red Ginseng 30 таблетки

  • Производител: CVETITA HERBAL
  • Код на продукта: CVE15
  • Наличност: В наличност
67.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359