CVETITA Phase 5 100 млCVE141
CVETITA Phase 5 100 мл
24.00 лв
product header
CVETITA Phase 5 100 млCVE14

Фаза 5 подобрява качеството на съня


Качествения и пълноценен нощен сън е изключително важен за всеки човек. По време на сън тялото отпочива и се презарежда, за да можете през деня да извършвате своята дейност нормално. Ако не получавате достатъчно сън, през деня ще се чувствате уморени, със слаба концентрация и замаяни. Разбира се, в аптеките има най-различни лекарства за безсъние, но ние Ви съветваме да се доверите на природата. Просто вземете продукта  Фаза 5 на CVETITA HERBAL, който съдържа билков екстракт от Валериан, Глог и мента. Този продукт е с изключително високо качество. Билките, от които е произведен се набавят от екологично чисти райони, което гарантира чист и ефикасен екстракт. Освен това, дори при редовен прием, Фаза 5 не води до зависимост.

  • Екстракт от Валериан, Глог и Мента
  • Билки от екологично чисти райони
  • Високо качество и чистота на екстракта
  • Релаксира тялото
  • Подобрява качеството на съня
  • Не води до зависимост


Билковия екстракт от Валериан, Мента и Глог многократно е доказал своите полезни качества през годините. Тази комбинация от три уникални растения, ще помогне на тялото Ви да се отпусне и да релаксира. Също така намалява стреса и ежедневното напрежение. Корените от Валерян  са били известни и широко използвани още от древността. Те са успешно успокояващо средство. Разбира се, растението е било подложено на достатъчно изследвания, които категорично доказват неговата възможност  да потиска възбудимостта на централната нервна система. Билковия екстракт Фаза 5 ще направи за Вас точно това, без да причинява отрицателни ефекти и зависимости.

Фаза 5 съдържа само природни съставки


Фаза 5 съдържа също и Глог. Това растение подобрява кръвоснабдяването на мозъка и сърцето. Успокоява сърдечно-съдовата система, като нормализира ритъма на сърцето. Глога също така нормализира кръвното налягане, помага при главоболие и при безсъние. Билковия екстракт Фаза 5 може успешно да се прилага при стрес, напрежение и безсъние. Билките в него лекумат нервната преумора и правят съня по-качествен и продължителен. Продукта се усвоява бързо и още след първите приеми ще усетите положителния му ефект. Тревожността ще изчезне, ума ще се избистри, а съня ще се подобри.

Начин на употреба: По 3ml. вечер, след храна.

Разфасовка: 100 милилитра

 

 

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 3 ml
Дози в опаковка 33
Съставки
Валериана 100 mg
Глог 100 mg
Мента (лист) 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

CVETITA Phase 5 100 мл

  • Производител: CVETITA HERBAL
  • Код на продукта: CVE14
  • Наличност: В наличност
24.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359