Creatine Black MusclePharmMP10841
Creatine Black MusclePharm
57.00 лв
product header
Creatine Black MusclePharmMP1084

MusclePharm  отново разби конкуренцията,като пусна на пазара новата си Black серия Creatine.

 

 Един от най-коментираните продукти е новата подобрена креатинова матрица Creatine Black.

Този продукт има за цел да повиши производството на енергия и да повиши ефективността на тренировката, особено при изпълнението на анаеробни упражнения

Предимствата които ни предлага Creatine Black  са:

- повече сила

-повече издръжливост

- по добро възстановяване

-повишаване на мускулната маса  

- 2 уникални вкуса  на плодов пунш и синя боровинка

- без неразбираеми съставки и патентовани формули

Creatine Black не е обикновенна креатинова матрица  ограничаваща се в състава си само с различни форми на креатин. Тук са добавени  още доказани съставки, способни да ви направят още по-ефективни, да увеличите постиженията си и да изглеждате още по-добре.Ако разгледаме съставките по отделно можем да разберем и как точно работи Creatine Black.

- Креатинова матрица

В тази матрица се съдържат 2 вида креатин – креатин монохидрат(3гр) и креатин хидрохлорид(2гр). Креатина има способността да увеличава експлозивната сила при анаеробни упражнения и да увеличава мускулната маса. Като доказателства има куп научни изследвания проведени с професионални атлети потвърждаващи качествата му.- Аргинин -  когато се приеме  тази съставка се превръща в азотен оксид, който разширява кръвоносните съдове и засилва кръвния поток към мускулите. Различни изследвания доказват,че  при 6 седмичен прием на аргинин се увеличава притока на кръв и напомпването по време на тренировка. Следователно мускулите се снабдяват с повече хранителни вещества и мускулната фасция се разтяга, което води до по-бърз растеж.

-Ниаген -  Също така известен, като никотинамид рибозид. Според много медицински проучвания   е способен да подобри тренировката, като повишава енергийния метаболизъм.

- Биоперин –  Според производителя  екстрактът от черен пипер подобрява способността на тялото да усвоява пълноценно съставките с които е приет.

Ако търсите креатинов продукт, който наистина да ви помогне да качите чиста мускулна маса, да ви направи по-експлозивни  и по-силни.
 

Възползвайте се сега от MusclePharm Creatine Black  и най-добрата цена от нас  Fitneshrani.com!

Начин на употреба: Разтворете 1 мерителна лъжичка (6,7 гр) в 300-400 мл вода и консумирайте преди, по време или след тренировка.

Разфасовка:  201 гр / 30 дози

Дозировка
Доза 6.7 g
Дози в опаковка 30
Съставки
Биоперин 10 mg
Калций 37 mg
Креатин монохидрат 3 g
Креатин хидрохлорид 2 g
Л-аргинин 500 mg
Л-глицин 500 mg
Никотинамид рибозид 50 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Creatine Black MusclePharm

  • Производител: Muscle Pharm
  • Код на продукта: MP1084
  • Наличност: В наличност
57.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359