Controlled Labs Red Acid Reborn 60 капсулиControlled Labs Red Acid Reborn 60 капсули1
Controlled Labs Red Acid Reborn 60 капсули
85.00 лв
product header
Controlled Labs Red Acid Reborn 60 капсулиControlled Labs Red Acid Reborn 60 капсули
Всички Вие знаете, че добавките не могат да заменят правилното хранене и тренировките, но ако наистина, ама наистина сте сериозни относно извайването на перфектното тяло, трябва да опитате този главозамайващ продукт. Неговото име е Red Acid Reborn, и е най – новата ревилюционна добавка за отслабване, произведена от Controlled Labs. Red Acid Reborn е огромна крачка напред в еволюцията на термогенните фет-бърнъри. Този продукт съдържа  термогени, стимуланти, антиоксиданти, афродизиаци и други уникални съставки, за да Ви предложи най – новото и революционното,  от света на добавките за отслабване!

Как действа Red Acid Reborn?


  • Повишава енергията и фокуса
  • Помага за оптимизиране на метаболизма
  • Осигурява антиоксидантна защита
  • Намалява апетита
  • Редуцира мазнините и  от най – упоритите зони
  • Спомага за постигане на чиста мускулна маса

Red Acid Reborn съдържа 5 уникални съставки. На първо място ще отбележим Екстракта от зърна на зелено кафе. Това е много нашумяло средство за отслабване и не случайно. Тази съставка ще Ви помогне да отслабнете в три направления-като засили метаболизма, като стимулира изгарянето на всички излишни мазнини, и като попречи на повторното им натрупване. Друга съставка в продукта е Rauwolfia Canescens, която работи чрез насочване на алфа-2 рецепторите, спомагащи разграждането на мазнините. Още една съставка спомагаща отслабването е Карамфилът, който ускорява метаболизма и намалява кръвната захар.

Red Acid Reborn съдържа още Листа от лотос. Тази съставка не само стимулира метаболизма, но действа като мощен антиоксидант. Не можем да не споменем и петата съставка в продукта – Натурален кофеин. Този стимулант ще повиши енергията и фокуса Ви, за да можете да тренирате още по – интензивно. Red Acid Reborn не е като другите подобни продукти, защото не предизвиква обикновените реакции като гадене, нервност и безсъние. Това е продукт изпреварил своето време!

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули на ден-едната сутрин, а другата на обед. Не превишавайте тази доза.

Състав:

red acid reborn systav
5 Controlled Labs Red Acid Reborn 60 капсули
В древни времена племената са се стимулирали с такива разстения. От тези митове че инките са можели да ходят много дълго време изследователите стигнали до заключение че е защото позначат добре билките в това число даже и разстението кока което се консумира сурово и дава енергия. Тези добавки са сходно нещо, вършат същата работа но вече в преработена достъпна за всеки форма.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Controlled Labs Red Acid Reborn 60 капсули

  • Производител: Controlled Labs
  • Код на продукта: Controlled Labs Red Acid Reborn 60 капсули
  • Наличност: В наличност
85.00 лв
Бърза поръчка