Controlled Labs Red Acid Reborn 60 капсулиControlled Labs Red Acid Reborn 60 капсули1
Controlled Labs Red Acid Reborn 60 капсули
85.00 лв
Цена: 85.00 лв
Controlled Labs Red Acid Reborn 60 капсулиControlled Labs Red Acid Reborn 60 капсули
Всички Вие знаете, че добавките не могат да заменят правилното хранене и тренировките, но ако наистина, ама наистина сте сериозни относно извайването на перфектното тяло, трябва да опитате този главозамайващ продукт. Неговото име е Red Acid Reborn, и е най – новата ревилюционна добавка за отслабване, произведена от Controlled Labs. Red Acid Reborn е огромна крачка напред в еволюцията на термогенните фет-бърнъри. Този продукт съдържа  термогени, стимуланти, антиоксиданти, афродизиаци и други уникални съставки, за да Ви предложи най – новото и революционното,  от света на добавките за отслабване!

Как действа Red Acid Reborn?


  • Повишава енергията и фокуса
  • Помага за оптимизиране на метаболизма
  • Осигурява антиоксидантна защита
  • Намалява апетита
  • Редуцира мазнините и  от най – упоритите зони
  • Спомага за постигане на чиста мускулна маса

Red Acid Reborn съдържа 5 уникални съставки. На първо място ще отбележим Екстракта от зърна на зелено кафе. Това е много нашумяло средство за отслабване и не случайно. Тази съставка ще Ви помогне да отслабнете в три направления-като засили метаболизма, като стимулира изгарянето на всички излишни мазнини, и като попречи на повторното им натрупване. Друга съставка в продукта е Rauwolfia Canescens, която работи чрез насочване на алфа-2 рецепторите, спомагащи разграждането на мазнините. Още една съставка спомагаща отслабването е Карамфилът, който ускорява метаболизма и намалява кръвната захар.

Red Acid Reborn съдържа още Листа от лотос. Тази съставка не само стимулира метаболизма, но действа като мощен антиоксидант. Не можем да не споменем и петата съставка в продукта – Натурален кофеин. Този стимулант ще повиши енергията и фокуса Ви, за да можете да тренирате още по – интензивно. Red Acid Reborn не е като другите подобни продукти, защото не предизвиква обикновените реакции като гадене, нервност и безсъние. Това е продукт изпреварил своето време!

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули на ден-едната сутрин, а другата на обед. Не превишавайте тази доза.

Състав:

red acid reborn systav

Напишете отзив

    Лош           Добър

Controlled Labs Red Acid Reborn 60 капсули

  • Производител: Controlled Labs
  • Код на продукта: Controlled Labs Red Acid Reborn 60 капсули
  • Наличност: В наличност
  • 85.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359