Controlled Labs RAZdiponectin 100 капсулиControlled Labs RAZdiponectin 100 капсули1
Controlled Labs RAZdiponectin 100 капсули
38.00 лв
product header
Controlled Labs RAZdiponectin 100 капсулиControlled Labs RAZdiponectin 100 капсули

Знаете ли нещо за малиновите кетони? Каквото и да сте чували, надали знаете че в момента те са  една  от най-търсените хранителни добавки на пазара, тъй като е доказано, че имат видими резултати в смъкването на излишните килограми. Задълбочените  изследвания продължават да доказват, че малиновите  кетони  осигуряват  няколко доста ползи  за здравето на тялото. Controlled Labs също се нареди сред компаниите произвели добавки с малинови кетони, и с гордост Ви представя най – новото допълнение към висококачествените първокласни хранителни добавки – RAZdiponectin.  Този продукт съдържа само чисти и мощни малинови кетони, и то цели 250 милиграма в една капсула.

Какви са ползите от приема на RAZdiponectin?

 

  • Натурално и естествено изгаряне на излишните мазнини
  • Светкавично ускоряване на метаболизма
  • Контрол над  адипонектина
  • Потискане на апетита
  • Мощна антиоксидантна защита
  • Добавка без изкуствени оцветители


Изследванията показват, че малинови кетони подпомагат  тялото в неговата способност да изгаря мазнините по естествен път. Те са  особено ефективни  за премахване на мазнини, които често се натрупва в черния дроб, както и на тези в коремната област. Малиновите  кетони са изследвани  в клинични условия, където се установява техния   положителен ефект върху нивата на  адипонектин  в мишки. Адипонектин е наскоро открит  хормон, който е отговорен за много от  защитните механизми в човешкото тяло. Той помага за регулиране на кръвната захар, триглицеридите, кръвното налягане и много други.

Ниските нива на адипонектин може да предизвикат   високи  нива на мастната  тъкан, както и много  болести  които се дължат на това, включително диабет тип 2, и сърдечно-съдови заболявания.  Малиновите  кетони , съчетани с тренировки, са отлично средство за управление нивата на  адипонектин .  При избора на добавка с малинови кетони, човек трябва винаги да бъде  сигурен, че  избера качествен  и мощен продукт - комбинация  която ще намерите в намерени в  RAZdiponectin!

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 45 минути преди хранене

Състав:

razdiponectin supp facts

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Малинови кетони 250 mg
4 Controlled Labs RAZdiponectin 100 капсули
Лекичко е но ако се пие няколко месеца ще има ефект.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Controlled Labs RAZdiponectin 100 капсули

  • Производител: Controlled Labs
  • Код на продукта: Controlled Labs RAZdiponectin 100 капсули
  • Наличност: В наличност
38.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359