Controlled Labs CREAmore 250 грControlled Labs CREAmore 250 гр1
Controlled Labs CREAmore 250 гр
50.00 лв
product header
Controlled Labs CREAmore 250 грControlled Labs CREAmore 250 гр

Една  от най-почитаните  и широко използвани добавки в историята на здравето и фитнес индустрията е креатина. Няма значение, дали се стремите към  наддаване на тегло, или искате да свалите някой и друг килограм,  креатин монохидрат може да подпомогне вашите усилия във фитнес залата. Креатин монохидрат е такава форма на креатина, която се усвоява по – пълноценно, и съответно е по – ефективна. Ако сте опитвали редица креатинови добавки и не сте доволни, вземете CREAmore на Controlled Labs . Този продукт ще Ви достави 100% чист креатин монохидрат. CREAmore е микронизиран, благодарение на което ще се смесва и абсорбира по-ефективно, в сравнение с обикновения креатин.

Характеристики на CREAmore:

 • Не съдържа стимуланти
 • Може да се приема по всяко време, дори преди лягане
 • Без излишни пълнители
 • Микронизиран за максимално ефективно смесване и абсорбация
 • Повишава мускулната сила
 • Забавя чувството на умора по време на тренировка
 • Скъсява времето за възстановяване
 • Намалява мускулната болезненост


Креатинът е в действителност  аминокиселина, която се състои от три други аминокиселини - аргинин, метионин, и глицин. Креатинът играе важна роля в процеса на производство на енергия. Аденозин трифосфат (АТФ) е източник на енергия, която играе ключова роля във всички аспекти на производство на енергия в човешкото тяло. ATФ е източник на гориво, което  мускулите използват за извършване на всякакъв вид работа. Въпреки това, ATФ изгаря много бързо, така тази енергия не трае дълго.

Това е мястото, където креатин  монохидрата на CREAmore влиза  в играта. Когато АТФ се използва като източник на гориво, тя губи молекула и става аденозин дифосфат (AДФ). Креатин дарява фосфатна  молекула на  AДФ, което му позволява да се използва отново като ATФ. Тоест, креатин монохидрат  позволява на мускулите да използват повторно ATФ,  като източник на енергия.Ползите от креатин монохидрат на прах са  подобряване на  физическата активност, повишена енергия и потискане на мускулната умора. Способността на креатин монохидрат  да повишава  общата производителност на един спортист може да осигури допълнително предимство, което ще Ви постави сред първенците в залата.

Друго голямо предимство на креатин монохидрата на CREAmore, е супер силната хидратация, която  оказва върху мускулните клетки. Тъй като креатина  се съхранява в мускулната тъкан и се нуждае от допълнително количество вода, за да се задържи там, той  всъщност  разширява  общия обем на мускулните клетки, като  Ви придава  по-мускулест вид. Най-добрата част е, че тъй като водата се съхранява вътре в самите  мускулни  клетки, а не под кожата, ще получите този мускулест вид  опита тази повишена  без нежелано подуване или подпухналост.

Начин на употреба: Приемайте първоначално половин, а след това по една лъжица дневно, смесена с вода или друга напитка.

Разфасовка: 250 грама

Състав:

crea-more-SF

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 50
Съставки
Креатин монохидрат 5 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Controlled Labs CREAmore 250 гр

 • Производител: Controlled Labs
 • Код на продукта: Controlled Labs CREAmore 250 гр
 • Наличност: В наличност
50.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359