Controlled Labs Blue UP 60 капсулиControlled Labs Blue UP 60 капсули1
Controlled Labs Blue UP 60 капсули
63.00 лв
product header
Controlled Labs Blue UP 60 капсулиControlled Labs Blue UP 60 капсули
Сигурно сте срещали десетки и стотици продукти, които твърдят, че покачват тестостерона. Покачването обаче само по себе си съвсем не е решение, защото тялото се нуждае от тестостерон в "свободна" или "несвързана" форма, която може да бъде използвана ефективно от организма за покачване на мускулната маса и сила. Проблемът е, че мъжете имат големи количества тестостерон, но този във свободна форма е в по-малко количество. Гликопротеинът SHBG (Sex Hormone Binding Globulin - Глобулин Свързващ Половият Хормон) блокира телесния тестостерон за употреба, а повечето мъже не освобождават достатъчно от този свързан тестостерон за да постигнат добри резултати. Представяме Ви продукта Blue UP на Controlled Labs, който може да помогне на тялото Ви да произведе повече тестостерон, успоредно с това да "отключи" съществуващият свързан тестостерон, чрез ограничаване на SHBG.

Действие на продукта:
  • Повишава нивата на свободния тестостерон
  • Дава повече енергия
  • Съдейства за покачване на мускулната маса
  • Повишава силата и издържливостта

В продукта на са включени 2 мощни комплекса за повишаване на тестостерона. Първият е Blue Up Complex, включващ следните съставки: Трибулус, който във формулата на Blue UP е стандартизиран за 80% сапонини (saponins) и 30% протодиосцин (protodioscin). Билката Трибулус  напоследък е станала предпочитана от  спортистите, заради способността й да покачва нивото на тестостерона по естествен начин и да подобрява метаболизма. Благодарение на това растежът на мускулна маса е по-голям, силата и издръжливостта са повишени, а  физическото и психическо възстановяване са по-бързи. Освен всичко това, билката е полезна за вашето здраве, защото  намалява мазнините и нивото на холестерол, помага за пречистване на черния дроб и подсилва имунната система.

Билката стимулира предния дял на хипофизата, което  води до повишаване  нивата на лутеинизиращия хормон. Това на свой ред повишава свободния тестостерон и притока на кръв, и кислород към половите органи. Друга съставка в комплекса Blue Up Complex е билката Дългия Джак (Eurycoma Longifolia - LongJack), стандартизиран за 40 % глико сапонини (Glyco Saponins) и 30% Полизахариди (Polysacharides). Екстрактът от тази билка повишава нивата на инсулиноподобния фактор IGF1, които регулират нивата на кортизол. Тази съставка повишава общия тестостерон, като същевременно потиска действието на SHBG, което увеличава нивата на свободния тестостерон в кръвта.

Другия комплекс във формулата на Blue UР е Blue Stim Complex. В него са включени: Йохимбин (Yohimbe) - йохимбинът във формулата е стандартизиран за 6.5 мг. Йохимбин работи като вазодилатор, като разширява кръвоносните съдове, което позволява по-добър кръвопоток към клетките, откъдето се подобрява и снабдяването им с хранителни вещества и кислород - предпоставка за растеж на тъканите. Естествения Кофеин (Natural Caffeine) има способността да тонизира и активира за интензивна  тренировка, което е предпоставка за покачване на мускулна маса.

Начин на употреба:  Приемайте 2 капсули, 30-45 мин. преди тренировка.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

controlled-labs-blue-up-etiket-800x800
Напишете отзив
    Лош           Добър

Controlled Labs Blue UP 60 капсули

  • Производител: Controlled Labs
  • Код на продукта: Controlled Labs Blue UP 60 капсули
  • Наличност: В наличност
63.00 лв
Бърза поръчка