MusclePharm Combat Powder 1818 грCombat Powder1
MusclePharm Combat Powder 1818 гр
125.00 лв
product header
MusclePharm Combat Powder 1818 грCombat Powder

Muscle Pharm Combat Powder

Продуктът на Muscle PharmCombat Powder е протеинов микс, който увеличава мускулната сила и маса и намалява времето за възстановяване на мускулите. За мнозина е трудно да получат достатъчно протеин през деня само с консумиране на храна, така Muscle Pharm направиха протеин на прах, който Ви дава допълнителни протеини, от които се нуждаете, за да увеличите силата и масата си.

Тази добавка е направена така, че да може протеина да се разпределя във времето. Това означава, че не само ще се имате протеин, вливащ се в кръвта Ви бързо, но ще го получавате непрекъснато през следващите няколко часа. Combat Powder протеинът е перфектната бленда, която ще Ви даде резултатите, които търсите във фитнес залата.

За да преразгледаме Combat Powder ние първо трябва да разберем какво представлява. Тази добавка е протеинова смес от суроватъчен протеин на прах, който с течение на времето непрекъснато храни мускулите в продължение на часове.

Какво съдържа Combat Powder?

Combat Powder използва комбинация от протеини, получени от суроватка и казеин, за да могат непрекъснато да хранят мускулите. Казеинът е много бавно усвояващ се протеин, който се освобождава за период от около осем часа. Суроватъчният протеин изолат е един от най-добрите протеини в днешно време, защото се усвоява много бързо от мускулите. Той е един от главните протеини в Combat Powder.

Третата съставка е концентрата от суроватъчен протеин. Тази съставка също е много важна, защото съдържа много ензими, витамини и хранителни вещества. Този суроватъчен комплекс, заедно с казеин и яйчен албумин (помага за образуването на мускулната маса) звучи като отлична комбинация за един отличен прием на протеини.
combat powder ad

Протеиновата смес е чудесна за антикатаболитни цели и функции и съдържа 24гр. протеин в една лъжица. Това значи че Combat Powder Ви донася 52 порции чист протеин, което е много повече от другите протеинови продукти.

Няма никакви странични ефекти при използването на MusclePharm Combat Powder. Специалните смеси в хранителната добавка са от най-добрите и най-чистите протеини, които са на разположение днес. В допълнение, Combat Powder е с ниско съдържание на лактоза, така че не трябва да имате някакви проблеми с разстроен стомах.

Разтворимост на протеина

Combat Powder се разтваря учудващо добре. Използването на шейкър разтваря праха много лесно за кратък период от време. Combat Powder се разтваря по-добре от повечето други протеини. Важно е да се отбележи обаче, че докато може да има някакви остатъци при разтварянето, те не са особено много, което показва, че Combat Powder е наистина светлина в тунела.

Вкус на Combat Powder

Въз основа на вкуса "горски плодове" ние смело може да твърдим, че това е един от най-добрите протеини на вкус. Някои протеинови шейкове са много трудни за преглъщане, сякаш са лекарства, докато Combat Powder е доста вкусен!

Обобщение за протеиновата добавка

Не може да се отрече, че Muscle Pharm имат утвърден продукт чрез Combat Powder, като се имат предвид позитивите: 1) голяма комбинация от множество източници на протеини, 2), добра концентрация на протеин в порцията и 3) голям брой порции на опаковка. Много от другите продукти в тази категория струват значително повече, а много от праховете, които струват по-малко не могат и да се доближат до качеството на Combat Powder. Като цяло, ако парите не са ви проблем, можете най-вероятно да намерите по-добър прах, но за висококачествен протеин на по-достъпна цена, Muscle Pharm дава добър отговор с Combat Powder!

Поръчайте сега онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Употреба: Смесетe 1 мерна лъжица с 150-300 мл.вода или мляко. Консумирайте 2-3 пъти на ден за оптимален ефект.

Опаковка: 1818 гр.

Дозировка
Доза 33.6 g
Съставки
Въглехидрати 4 g
Диетични фибри 1 g
Желязо 2 %
Захари 2 g
Калий 160 mg
Калории 130
Калории от мазнини 20
Калций 17 %
Мазнини 2,5 g
Наситени мазнини 1,5 g
Натрий 140 mg
Протеини 25 g
Холестерол 110 mg
5 MusclePharm Combat Powder 1818 гр
Страхотен продукт за мускулна маса. Много съм доволен и си поръчвам вече за 3-ти път.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MusclePharm Combat Powder 1818 гр

  • Производител: Muscle Pharm
  • Код на продукта: Combat Powder
  • Наличност: В наличност
125.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка