CL White Pump 158 грCL White Pump 158 гр1
CL White Pump 158 гр
85.00 лв
product header
CL White Pump 158 грCL White Pump 158 гр

В света на културизма и бодибилдинга, хранителните добавки могат да бъдат страхотна подкрепа. Понякога, усилените тренировки и специалния хранителен режим, просто не са достатъчни. Ако се приемат правилните добавки, мечтаното тяло става напълно постижимо. Представяме Ви продукта White Pump на Controlled Labs. Това е висококачествена хранителна добавка, която подпомага за постигането на добро кръвоснабдяване в отделните части на тялото, осигурява  детоксикацията на организма и стимулира растежа на чиста мускулна маса.

Действие на White Pump:

 • Съдейства за подобряване на кръвоснабдяването
 • Подпомага детоксикацеята на организма
 • Насърчава изграждането на чиста мускулна маса
 • Подобрява здравето на бъбреците и черния дроб
 • Оказва благоприятно действие върху кръвоносните съдове
 • Осигурява антиоксидантно действие
 • Подпомага редуцирането на излишните мазнини
 • Повишава силата и енергията
 • Увеличава издържливостта
 • Предпазва от катаболни процеси


Формулата на White Pump включва важния витамин бетаин, който подобрява значително кръвоснабдяването на мускулите. Този витамин също така играе неаменима роля за детоксикацията на организма и укрепва здравето на черния дроб и бъбреците. Бетаин е важен за спортистите, тъй като увеличава  издръжливостта и енергията по време на високоинтензивни тренировки, подобрява здравето на мускулната тъкан и увеличава обема на мускулната маса. White Pump е обогатен с агматин сулфат, който повишава нивото на азотен оксид в тялото и насърчава  производството на хормон на растежа, което съдейства за изграждането на чиста мускулна маса.

Агматин сулфат оказва благотворно влияние върху нервната система, има силно антиоксидантно действие и действа облекчаващо при болки вследствие на натоварващи тренировки. Също така, тази съставка насърчава изгарянето на излишните телесни мазнини, което увеличава силата и енергията. White Pump съдържа аминокиселината L-норвалин, която повишава нивото на азотен оксид в тялото, подобрява кръвоснабдяването  и има важна роля за добрия транпорт на хранителните вещества. L-норвалин има съдоразширяващо действие, подобрява  здравето на кръвоносните съдове и отстранява възпалителните процеси. Освен това, тази аминокиселина подобрява издръжливостта по време на натоварващи тренировки и повишава клетъчната енергия.

Формулата на White Pump включва и витамин C, който е важен за постигането на добро кръвоснабдяване на мозъка, а също така подпомага функцията на белите кръвни телца и подобрява мозъчната дейност. Витамин C значително намалява  риска от загуба на мускулна маса, което е важно за бодибилдърите. Този витамин, освен всичко останало, укрепва здравето на съединителната тъкан на костите и има силно имуностимулиращо и антиоксидантно действие.

Начин на употреба: Смесете 5 гр. с 250-300 мл. вода и приемайте 1 път дневно, 30 минути преди тренировки.

Разфасовка: 158 грама-30 дози

Състав:

white pump supp facts

Дозировка
Доза 5.27 g
Дози в опаковка 30
Съставки
Агматин сулфат 750 mg
Бетаин анхидрид 3000 mg
Витамин С 200 mg
Л-норвалин 200 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

CL White Pump 158 гр

 • Производител: Controlled Labs
 • Код на продукта: CL White Pump 158 гр
 • Наличност: В наличност
85.00 лв
Бърза поръчка