CL OxiMega Greens 320 грCL OxiMega Greens 320 гр1
CL OxiMega Greens 320 гр
70.00 лв
product header
CL OxiMega Greens 320 грCL OxiMega Greens 320 гр
Отговорете честно на един въпрос- хапвате ли достатъчно  плодове и зеленчуци? Имайки предвид съвременния начин на живот, вероятно не! Един от най-лесните начини да увеличите своя прием на плодове и зеленчуци, е да започнете да приемате продукта  OxiMega Greens  на Controlled  Labs. Тази  добавка  съдържа  микроелементи  от плодове, зеленчуци и други растителни източници, и е чудесен начин да си набавите всички полезни вещества. Често, тези продукти имат вкус на трева, така че освен ако не сте коза, вероятно няма да Ви хареса подобен  вкус. Едно от предимствата на OxiMega Greens,  е естественият  вкус мента, което е страхотно в сравнение с вкуса на други продукти от този вид.

Основни характеристики на OxiMega Greens:


  • Осигурява безброй ползи за здравето
  • Доставя хранителни вещества равносилни на  5 порции зеленчуци, и 2 порции плодове
  • Съдържа огромно количество антиоксиданти
  • Подобрява здравето на сърдечно – съдовата система
  • Съдържа пробиотици за по-добро храносмилане
  • Стимулира имунната система
  • Отличава се с чудесен вкус

Има изобилие от зеленчуци в OxiMega Greens: Лецитин (900 mg), Овесен бета глюкан(750 мг), Ечемик(750 мг), Хлорела (250 mg) и Спирулина (250 mg). Лецитинът съдържа мазнини, които са от съществено значение за клетките на тялото Ви. Овеса намалява холестерола и контролира кръвната захар. Ечемика балансира нивото на рН в тялото, детоксикира, и увеличава енергийните нива. Хлорела  намалява високо кръвно налягане и понижава холестерола, а спирулина увеличава метаболизма на мазнините с почти 11%. OxiMega Greens съдържа комплекс от съставки, които се грижат за здравето на сърдечно - съдовата система.

Тук са включени корен от  червено цвекло, спанак, броколи, моркови, карфиол и. Спанакът и броколито  съдържат коензим Q10, който помага за мускулната  сила, особено на сърцето Ви.Сега нека да разгледаме още един ключов фактор, който прави тази добавка победител ... пробиотиците. OxiMega Greens съдържа Lactobacillus Acidophilus и Bifidobacterium Longum. Lactobacillus има много предимства, но най-вече се цени заради  способността му да се бори с инфекциите  и да  подобрява  имунитета.  Bifidobacterium  се бори срещу  развитието на лошите бактерии и някои алергии. С OxiMega Greens Вие няма да хвърлите парите си на вятъра, а ще се чувствате и изглеждате наистина добре!

Употреба: 1-2 мерни лъжици дневно с храната

Състав:

controlled-labs-orange-oximega-greens-nutrition

 

 
Напишете отзив
    Лош           Добър

CL OxiMega Greens 320 гр

  • Производител: Controlled Labs
  • Код на продукта: CL OxiMega Greens 320 гр
  • Наличност: В наличност
70.00 лв
Бърза поръчка