CL Blue UP Stimulant Free 60 капсулиCL Blue UP Stimulant Free 60 капсули1
CL Blue UP Stimulant Free 60 капсули
63.00 лв
product header
CL Blue UP Stimulant Free 60 капсулиCL Blue UP Stimulant Free 60 капсули
Сигурно сте срещали десетки и стотици продукти, които твърдят, че покачват тестостерона. Покачването обаче само по себе си съвсем не е решение, защото тялото се нуждае от тестостерон в "свободна" или "несвързана" форма, която може да бъде използвана ефективно от организма за покачване на мускулната маса и сила. Проблемът е, че мъжете имат големи количества тестостерон, но този във свободна форма е в по-малко количество. Гликопротеинът SHBG (Sex Hormone Binding Globulin - Глобулин Свързващ Половият Хормон) блокира телесния тестостерон за употреба, а повечето мъже не освобождават достатъчно от този свързан тестостерон за да постигнат добри резултати. Представяме Ви продукта Blue UP Stimulant Free  на Controlled Labs, който може да помогне на тялото Ви да произведе повече тестостерон, успоредно с това да "отключи" съществуващият свързан тестостерон, чрез ограничаване на SHBG.

Действие на продукта:
  • Без стимуланти
  • Повишава нивата на свободния тестостерон
  • Дава повече енергия
  • Съдейства за покачване на мускулната маса
  • Повишава силата и издържливостта

В продукта са включени мощни съставки за повишаване на тестостерона. Една от тях е билката Трибулус, който във формулата на Blue UP Stimulant Free е стандартизиран за 80% сапонини (saponins) и 30% протодиосцин (protodioscin). Билката Трибулус  напоследък е станала предпочитана от  спортистите, заради способността й да покачва нивото на тестостерона по естествен начин и да подобрява метаболизма. Благодарение на това растежът на мускулна маса е по-голям, силата и издръжливостта са повишени, а  физическото и психическо възстановяване са по-бързи. Освен всичко това, билката е полезна за вашето здраве, защото  намалява мазнините и нивото на холестерол, помага за пречистване на черния дроб и подсилва имунната система.

Билката стимулира предния дял на хипофизата, което  води до повишаване  нивата на лутеинизиращия хормон. Това на свой ред повишава свободния тестостерон и притока на кръв, и кислород към половите органи. Благодарение на свойствата на растението, се увеличава протеиновия синтез, а заедно с това се изгарят излишните  мазнини. Повишените нива на тестостерона, които се постигат чрес трибулус, водят до повишаване на силата и издръжливостта. Също така се ускоряват възстановителните процеси в организма, особено след интензивни тренировки. Трябва да се отбележи, че трибулус е мощен адаптоген, помагащ на тялото да преодолее бързо както  физическия, така и с умствения  стрес.

Друга съставка в продукта Blue UP Stimulant Free е билката Дългия Джак (Eurycoma Longifolia - LongJack), стандартизиран за 40 % глико сапонини (Glyco Saponins) и 30% Полизахариди (Polysacharides). Екстрактът от тази билка повишава нивата на инсулиноподобния фактор IGF1, които регулират нивата на кортизол. Тази съставка повишава общия тестостерон, като същевременно потиска действието на SHBG, което увеличава нивата на свободния тестостерон в кръвта.

Начин на употреба:  Приемайте 2 капсули, 30-45 мин. преди тренировка.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

controlled-labs-blue-up-stim-free-etiket-800x800
Напишете отзив
    Лош           Добър

CL Blue UP Stimulant Free 60 капсули

  • Производител: Controlled Labs
  • Код на продукта: CL Blue UP Stimulant Free 60 капсули
  • Наличност: В наличност
63.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359