Cellucor CLK 90 капсулиCellucor CLK 1
Cellucor CLK 90 капсули
88.00 лв 100.00 лв
product header
-12% Cellucor CLK 90 капсулиCellucor CLK

Понякога, спазването на диета може да Ви доведе до задънена улица. За по – нататъшното отслабване, и за да успеят да изгорят и най – упоритите мазнини,  някои от нас се нуждаят от добавка за стимулиране  изгарянето на мазнините. Компанията Cellucor има нов продукт за оформяне на перфектно тяло, наречен  CLK. Този продукт,  може да бъде онова нещо, което ще  даде тласък на вашата програма за отслабване, и ще Ви осигури  по-бързи резултати. CLK съдържа  ненадмината комбинация от карнитин, конюгирана линолова киселина, 7-кето DHEA, и малинови кетони. Поотделно тези добавки,  са широко известни заради способността си да изгарят мазнините. Представете си какво става, когато се комбинират!

Как действа CLK?

 

  • Стимулира и засилва метаболизма
  • Намалява апетита
  • Спомага за  освобождаването на мазнините от мастните депа
  • Стимулира тялото да изгаря повече мазнини
  • Предпазва от ново натрупване и складиране на излишни мазнини
  • Осигурява четворна мощ, за оптимално отслабване


Нека да погледнем отблизо съставките на продукта. CLA, или конюгираната линолова киселина,  спомага за намаляване на телесните мазнини и поддържане на телесната маса. Тя действа чрез  ограничаване нарастването на  мастните клетки, като блокира ензимите позволяващи това  набъбване. CLA блокоира натрупването на  мазнини  и увеличава скоростта на изгаряне, на мече съхранените такива. Тоест,  благодарение на CLA , мазнините  се използват като енергия за мускулите, вместо за съхраняване. Л-карнитин  е аминокиселина, която се произвежда  в тялото.  Тя помага на мазнините в тялото да се превръщат в енергия и намалява умората.

cellucor clk header

Малиновите кетони от своя страна, потискат чувството на глад и засилват изгарянето на излишните мазнини. Последната съставка -  7-кето  DHEA, активизира ензимите, които спомагат за превръщането на натрупаните мазнини в енергия. Важно е да се отбележи, че ако приемате CLK лежейки по цял ден, ще останете разочаровани. Подобно на всички  други добавки за отслабване, не можете да очаквате  CLK да направя всичко Вас. Но ако комбинирате  здравословна диета и физически упражнения, заедно с  приема на CLK,ще  постигнете такива забележителни резултати, че ще Ви е трудно да повярвате!

Начин на употреба: Приемайте 3-6 дражета на ден, но не повече.

Разфасовка: 90 дражета

Състав:

clk cellucor systav

 

Дозировка
Доза 3 дражета
Дози в опаковка 30
Съставки
DHEA 100 mg
Калории 25
Калории от мазнини 25
Конюгирана линолова киселина 1.7 g
Л-карнитин 500 mg
Мазнини 2 g
Малинови кетони 100 mg
5 Cellucor CLK 90 капсули
Това е което търсех, без тренировки да ми помага да отслабвам.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Cellucor CLK 90 капсули

  • Производител: Cellucor
  • Код на продукта: Cellucor CLK
  • Наличност: В наличност
100.00 лв
88.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359