MuscleMeds Carnivor 1816 грcarnivor1
MuscleMeds Carnivor 1816 гр
123.00 лв 145.00 лв
product header
-15% MuscleMeds Carnivor 1816 грcarnivor

Carnivor - Истински ТЕЛЕШКИ ПРОТЕИН ИЗОЛАТ!

Представяме ви ТАЙНИЯТ ТЕЛЕШКИ ПРОТЕИН, който Кай Грийн използва за да качи мускулна маса и да спечели 2009 ARNOLD CLASSIC!

Кай Грийн работи в тясно сътрудничество с Muscle Meds като тестов обект на някои експериментални формули преди предоставянето им на разположение на обикновения потребител. Последният им успех направи революция в най-важната категория хранителни добавки от всички - протеините.

Използването на нови модерни технологии за добиване, хидролиза и техника, CARNIVOR телешкият протеин изолат доставя мощно изграждане на мускулите чрез говеждо месо с по-високи нива на аминокиселини, отколкото всички други източници на протеини, използвани в добавки, включително: суроватка, соя, мляко и яйца.

CARNIVOR е дори 350% по-концентриран oт една добре сготвена телешка пържола. И още по - хубаво - без никакви мазнини или холестерол!CARNIVOR е единственият протеин с тази технология, която е в състояние да рециклира аминокиселините обратно в анаболните пътища за допълнително изграждане на мускулите, за увеличаване на азота и подобряване на растеж на мускулите и подобряване на възстановяването.

Едно от предимствата на правилното хранене с говеждо месо е неговото естествено високо съдържание на креатин. Говеждото е един от най-добрите естествени източници на креатин. За възбуждане на анаболни активaтори и клетки CARNIVOR доставя 20 пъти повече креатин, отколкото една пържола!

Начин на употреба : Приемайте 1-2 дози със 200-300 мл студена вода преди, след тренировка, както и след ставане и преди лягане. Подходящ по всяко време на денонощието.

Опаковка : 4lb ( 1816 гр)

5 MuscleMeds Carnivor 1816 гр
za 1 mesec kolko kg moga da ka4a
5 MuscleMeds Carnivor 1816 гр
33 grama :)
5 MuscleMeds Carnivor 1816 гр
kolko e edna doza
Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleMeds Carnivor 1816 гр

  • Производител: Muscle Meds
  • Код на продукта: carnivor
  • Наличност: В наличност
145.00 лв
123.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка