BWG Premium Free BCAA 400 таблеткиBWG Premium Free BCAA 400 таблетки1
BWG Premium Free BCAA 400 таблетки
45.00 лв
product header
BWG Premium Free BCAA 400 таблеткиBWG Premium Free BCAA 400 таблетки

Всеки бодибилдър, културист или атлет, е чувал за аминокиселините с разклонена верига ВСАА. Причината тези аминокиселини да  са от основно значение за фитнес ентусиастите е, че те съставят една трета от мускулния протеин и имат много различни функции за подпомагане на изграждането на чиста мускулна маса. Тези аминокиселини са жизненоважни за всеки, който си е поставил задачата да вдига  повече, да расте все  по-голям, и изглежда  така, че да буди завист! Интересът към ВСАА аминокиселините е напълно обясним – те са изключително важни за обмяната на белтъчините и цялостната подкрепа на тялото. Ето защо, ако искате да бъдете на върха, вземете продукта Premium Free BCAA на Body World Group.

Ползи от приема на Premium Free BCAA:

 

  • Намаляване мускулното разграждане
  • Повишаване на енергийните нива
  • Увеличаване синтеза на протеини
  • Намаляване на умората
  • Регулиране на излишните мазнини
  • Подпомагане на възстановяването


Благоприятните ефекти от използването на добавката  Premium Free BCAA са свързани с  намаляване на физическо натоварване, на мускулното  увреждане, и с насърчаване на мускулно-протеиновия синтеза. Тялото  Ви се нуждае от  ВСАА аминокиселините,  за определени процеси на ремонт, и ако те не са достъпни  тялото “взема нещата в свои ръце“. То започва да  използва мускулните протеини за гориво, а Вие знаете какво означава това – катаболизъм.  Продукта Premium Free BCAA увеличава  синтеза на протеини, което означава повече мускули за Вас. Като цяло най-големите доказани ефекти от използване на добавка като Premium Free BCAA, са  подобряване на  мускулното възстановяване, осигуряване на по-добра имунна регулация, и повишаване на физическия капацитет.

Освен това,приемайки Premium Free BCAA, Вие ще получите  стимулиране на загубата  на мазнини и по-голяма издръжливост. Като допълнение към своите положителни за спортистите ефекти,  Premium Free BCAA съдържа и алфа – аланин. Тази аминокиселина  увеличава съдържанието на  карнозин в мускулите, и следователно общия мускулен капацитет. Това спомага  за подобряване на физическата активност, за  подобряване  мускулната издръжливост по време на силова тренировка, както и за повишаване на самата мускулна маса.

Употреба: 1 доза от 5 таблетки преди и/или след тренировка.

Състав:

 

 

  Pro 100g 5 Tabletten
Brennwert 1401 kJ 331 kcal 63 kJ 14,85 kcal
Eiweiß 72g 3,25g
-> davon Alanin 5,5g 0,25g
-> davon BCAAs 66,5g 3g
Kohlenhydrate 7,5g 0,33g
Fett 1,2g 0,05

 

Дозировка
Доза 5 таблетки
Дози в опаковка 80
Съставки
BCAA 3 g
Аланин 0,25 g
Въглехидрати 0,33 g
Енергийна стойност 14,85 kcal ( за 5 таблетки)
Мазнини 0,05 g
Протеини 3,25 g
4 BWG Premium Free BCAA 400 таблетки
Тренирам акробатичен рок енд рол и там освен че се иска много гъвкавост трябва и да си издръжлив и жилав. Амино киселините ми помагат да намаля мускулната треска и подобряват издръжливостта посредством това и спомагат за гъвкавостта като треската я няма.
5 BWG Premium Free BCAA 400 таблетки
Работата ми е свързана с тежък физически труд. Тези амино киселини ми помагат да се чуствам по бодър и по свеж
Напишете отзив
    Лош           Добър

BWG Premium Free BCAA 400 таблетки

  • Производител: BWG
  • Код на продукта: BWG Premium Free BCAA 400 таблетки
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
Бърза поръчка