BWG Mineral-Vitamin 1000 млBWG Mineral-Vitamin 1000 мл1
BWG Mineral-Vitamin 1000 мл
25.00 лв
BWG Mineral-Vitamin 1000 млBWG Mineral-Vitamin 1000 мл

Много от Вас не получават достатъчно витамини от група В, като недостигът на фолиева киселина, B12 и B6 са особено чести. Причините за това са комплексни, а една от основните са лошите хранителни навици. За да си набавяте достатъчно витамини от група В, трябва да си гарантирате, че вашата диета съдържа изобилие от  тъмно-зелени зеленчуци, протеини от животински източници, и пълнозърнести храни.Ако нивото на стрес е високо, или настроението Ви  е чувствително влошено, може би  не Ви достигат именно тези витамини. Витамините от група В са изключително важни - някои от тях  помагат на  клетките да  горят мазнините и да генерират енергия, други пък  помагат  на невротрансмитери като серотонина, а трети  съдействат за поддържане структурата   на ДНК.

Положението с минералите е същото. Неправилното хранене и стреса, често причиняват техния недостиг. Всички минерали са от съществено значение за правилното функциониране на тялото. Повечето от минералите оказват  помощ на метаболизма, водния баланс и здравето на костите , но те ​​могат да участват и  в стотици други процеси, укрепващи  здравето. Ако желаете да получавате всички тези полезни вещества, изберете продукта Mineral-Vitamin на  Body World Group. Той съдържа някои витамини от група В като витамин1, 6, 12, фолиева киселина, ниацин и пантотенова киселина, а също така и минералите натрий, магнезий, и калий. Продукта съдържа и витамин С, който е силен антиоксидант.

Ползи от приема на Mineral-Vitamin:

 

  • Поддържане функциите на нервната система
  • Подпомагане дейността на сърцето
  • Правилен метаболизъм
  • Повишаване на енергията в тялото
  • Тонизиране на организма
  • Поддържане здравето на костите


Витамин В1 спомага превръщането на  въглехидратите в енергия, и е от съществено значение за правилното функциониране на сърцето, мускулите и нервната система. Витамин В6 работи като коензим и  участва в над 100 ензимни реакции, като например  белтъчната обмяна. Витамин В12 участва в образуването на червените кръвни клетки, поддържа неврологичните  функции, и синтеза на ДНК. Ниацин, или витамин В3  помага на храносмилателната система, кожата и нервите да функционират правилно. Фолиевата киселина, или витамин В9 съдейства  на тялото да създава  нови клетки. Пантотеновата киселина, или витамин В51 е  от съществено значение за растежа и метаболизма, и играе роля в производството на хормоните.

Магнезият може да регулира  високото  кръвно налягане и  сърдечните  пристъпи. Грижи се за здравето на костите и мускулите.  Също така, магнезият  е много важен  от гледна точка на намаляване на тревожността  и стреса, и е тясно свързан с намаляване на безсънието. Калия е минерал, който  коригира  ниската  кръвна захар, регулира кръвното налягане, предотвратява  сърдечни заболявания, увеличава хидратацията на  организма, облекчава  мускулни нарушения и спазми, и  стимулира мозъчната функция. Натрия е от ключово значение за водния баланс, за  подобряване на мозъчната функция, за облекчаване на мускулни спазми, и предотвратяване на преждевременното стареене. Mineral-Vitamin е в течна форма, което гарантира пълноценното усвояване на тези полезни вещества.

Употреба: 1 доза от 20 мл. се разтваря в чаша вода и се приема сутрин.

Състав:

 

 

Vitamine: Pro 100ml Konzentrat pro Portion 20ml auf 1000 mlSportgetränk mit Wasser aufgefüllt
Vitamin B1 1,4mg 0,28mg
Vitamin B6 1,8mg 0,36mg
Vitamin B12 3,1µg 0,62µg
Vitamin C 100mg 20mg
Natrium 266mg 53mg
Folsäure 250µg 46µg
Kalium 954mg 191mg
Magnesium 216 mg 43mg
Niacin 20mg 4,0mg
Pantothensäure 7,5mg 1,5mg

 

 

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

BWG Mineral-Vitamin 1000 мл

  • Производител: BWG
  • Код на продукта: BWG Mineral-Vitamin 1000 мл
  • Наличност: В наличност
  • 25.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359