BWG Mineral-Vitamin 1000 млBWG Mineral-Vitamin 1000 мл1
BWG Mineral-Vitamin 1000 мл
25.00 лв
product header
BWG Mineral-Vitamin 1000 млBWG Mineral-Vitamin 1000 мл

Много от Вас не получават достатъчно витамини от група В, като недостигът на фолиева киселина, B12 и B6 са особено чести. Причините за това са комплексни, а една от основните са лошите хранителни навици. За да си набавяте достатъчно витамини от група В, трябва да си гарантирате, че вашата диета съдържа изобилие от  тъмно-зелени зеленчуци, протеини от животински източници, и пълнозърнести храни.Ако нивото на стрес е високо, или настроението Ви  е чувствително влошено, може би  не Ви достигат именно тези витамини. Витамините от група В са изключително важни - някои от тях  помагат на  клетките да  горят мазнините и да генерират енергия, други пък  помагат  на невротрансмитери като серотонина, а трети  съдействат за поддържане структурата   на ДНК.

Положението с минералите е същото. Неправилното хранене и стреса, често причиняват техния недостиг. Всички минерали са от съществено значение за правилното функциониране на тялото. Повечето от минералите оказват  помощ на метаболизма, водния баланс и здравето на костите , но те ​​могат да участват и  в стотици други процеси, укрепващи  здравето. Ако желаете да получавате всички тези полезни вещества, изберете продукта Mineral-Vitamin на  Body World Group. Той съдържа някои витамини от група В като витамин1, 6, 12, фолиева киселина, ниацин и пантотенова киселина, а също така и минералите натрий, магнезий, и калий. Продукта съдържа и витамин С, който е силен антиоксидант.

Ползи от приема на Mineral-Vitamin:

 

  • Поддържане функциите на нервната система
  • Подпомагане дейността на сърцето
  • Правилен метаболизъм
  • Повишаване на енергията в тялото
  • Тонизиране на организма
  • Поддържане здравето на костите


Витамин В1 спомага превръщането на  въглехидратите в енергия, и е от съществено значение за правилното функциониране на сърцето, мускулите и нервната система. Витамин В6 работи като коензим и  участва в над 100 ензимни реакции, като например  белтъчната обмяна. Витамин В12 участва в образуването на червените кръвни клетки, поддържа неврологичните  функции, и синтеза на ДНК. Ниацин, или витамин В3  помага на храносмилателната система, кожата и нервите да функционират правилно. Фолиевата киселина, или витамин В9 съдейства  на тялото да създава  нови клетки. Пантотеновата киселина, или витамин В51 е  от съществено значение за растежа и метаболизма, и играе роля в производството на хормоните.

Магнезият може да регулира  високото  кръвно налягане и  сърдечните  пристъпи. Грижи се за здравето на костите и мускулите.  Също така, магнезият  е много важен  от гледна точка на намаляване на тревожността  и стреса, и е тясно свързан с намаляване на безсънието. Калия е минерал, който  коригира  ниската  кръвна захар, регулира кръвното налягане, предотвратява  сърдечни заболявания, увеличава хидратацията на  организма, облекчава  мускулни нарушения и спазми, и  стимулира мозъчната функция. Натрия е от ключово значение за водния баланс, за  подобряване на мозъчната функция, за облекчаване на мускулни спазми, и предотвратяване на преждевременното стареене. Mineral-Vitamin е в течна форма, което гарантира пълноценното усвояване на тези полезни вещества.

Употреба: 1 доза от 20 мл. се разтваря в чаша вода и се приема сутрин.

Състав:

 

 

Vitamine: Pro 100ml Konzentrat pro Portion 20ml auf 1000 mlSportgetränk mit Wasser aufgefüllt
Vitamin B1 1,4mg 0,28mg
Vitamin B6 1,8mg 0,36mg
Vitamin B12 3,1µg 0,62µg
Vitamin C 100mg 20mg
Natrium 266mg 53mg
Folsäure 250µg 46µg
Kalium 954mg 191mg
Magnesium 216 mg 43mg
Niacin 20mg 4,0mg
Pantothensäure 7,5mg 1,5mg

 

 

 

 

 

Съставки
Витамин В1 0,28mg
Витамин В12 0,62 mcg
Витамин В6 0,36mg
Витамин С 20 mg
Калий 191 mg
Магнезий 43 mg
Натрий 53 mg
Ниацин 4,0 mg
Пантотенова киселина 1,5 mg
Фолиева киселина 46 mcg
Напишете отзив
    Лош           Добър

BWG Mineral-Vitamin 1000 мл

  • Производител: BWG
  • Код на продукта: BWG Mineral-Vitamin 1000 мл
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359