BWG Mega Muscle Weight Gainer 5000 грBWG Mega Muscle Weight Gainer 5000 гр1
BWG Mega Muscle Weight Gainer 5000 гр
95.00 лв
product header
BWG Mega Muscle Weight Gainer 5000 грBWG Mega Muscle Weight Gainer 5000 гр
Понякога идва момент, когато въпреки усилените тренировки, Вие забелязвате че не можете да качвате повече мускули. Има и бодибилдъри, чиято физика е така устроена, че да не могат, или да качват само минимално тегло. Един от най-добрите начини да натрупате мускули, е да започнете приема на подходящ гейнър. Това е най-сигурния начин да си осигурите  основни хранителни вещества като протеини, въглехидрати, витамини и минерали. Mega Muscle Weight Gainer на BWG е един от най-добрите гейнъри, който  е предназначен да захрани мускулите с точните хранителни елементи за натрупване на масивна мускулна маса.

Характеристики на Mega Muscle Weight Gainer:
  • Осигурява висококачествени бавни въглехидрати и протеини
  • Не съдържа аспартам
  • Въглехидрати с нисък гликемичен индекс
  • Подпомага мускулния растеж
  • Доставя още повече енергия
  • Подпомага възстановяването след тренировка

Mega Muscle Weight Gainer съдържа суроватъчен протеин. Както знаете,  протеините са  от съществено значение за покачване на мускулна маса и укрепване на тялото Ви. Като част от хранителния режим, независимо дали искате да отслабнете или да качите, протеина  помага да се поддържат  мускулите, така че тялото използва въглехидратите и мазнините за енергия.Това води до по-силно  и тонизирано  тяло, в резултат на поддържане на  здравословно тегло. За спортистите, значението на протеините  е още по-голяма.

Спортистите трябва да си гарантират, че те консумират оптимални нива  протеини. В случая, протеините в Mega Muscle Weight Gainer осигуряват и ВСАА аминокиселини, за засилване  на протеиновия  синтез, и перфектно възстановаване на  мускулите  след тренировка. Mega Muscle Weight Gainer съдържа и въглехидрати, тъй като те също са незаменима част от качването на мускулна маса. Те са важни, защото доставят необходимата енергия на тялото, което предпазва от разграждане на мускулите. Въглехидратите Ви зареждат за всяка тренировка, като Ви помагат да тренирате, да се възстановявате, и най-вече да растете.

Mega Muscle Weight Gainer съдържа  важни витамини,  за да даде на тялото Ви  балансирана подкрепа, която да спомогне  за изграждане на мускулите и поддържане на доброто Ви  здраве. Поради своята съвременна формула, Mega Muscle Weight Gainer предлага по-цялостен подход към спортните постижения, като предоставя на тялото Ви  основните протеини и други хранителни вещества , необходими  за увеличаване на мускулната маса и постигане на издръжливост.

Начин на употреба: Смесете 1 лъжица (50г.) от продукта с 300-350 мл. вода. Използвайте ръчен шейкър и разбъркайте около 30 секунди. Приемайте 1-3 дози дневно, в зависимост от дневната нужда от въглехидрати и протеини.

Разфасовка: 5000 грама

Състав:

bwg-mega-muscle-weight-gainer-5000gr-sydyrjanie
Напишете отзив
    Лош           Добър

BWG Mega Muscle Weight Gainer 5000 гр

  • Производител: BWG
  • Код на продукта: BWG Mega Muscle Weight Gainer 5000 гр
  • Наличност: В наличност
95.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359