BWG Magnesium 3000 20 ампулиBWG Magnesium 3000 20 ампули1
BWG Magnesium 3000 20 ампули
33.00 лв
product header
BWG Magnesium 3000 20 ампулиBWG Magnesium 3000 20 ампули

Влошените  хранителни навици,прекалената  употребата на лекарства, както и бедните  на хранителни вещества почви, са сред най-честите причини, поради които много хора днес са с дефицит на минерала магнезий.  Както се оказва, магнезиевия  дефицит е свързан с причиняването на  хронични здравословни  оплаквания, които, ако се оставят  нерешени, в крайна сметка ще доведат до още по-сериозни здравословни проблеми. Добрата новина обаче е, че включването на  повече магнезий в храната, няма да е обременяващо, а напротив -  ще доведе до драстично подобряване  здравето Ви. Това е възможно с приема на продукта Magnesium 3000 на Body World Group. Към неговата формула има прибавен витамин С, за още по – ефективно действие. Продукта е под формата на ампули, всяка от които Ви доставя по 300 милиграма магнезий.

Ползи от приема на Magnesium 3000:

 

 • Регулиране на кръвната захар
 • По – големи и силни мускули
 • Поддържане здравето на сърцето
 • По – здрави кости
 • Детоксикация на тялото
 • Поддържане на мускулния тонус
 • Подпомагане на метаболизма
 • Поддържане на нервната система
 • Стимулиране на имунитета
 • Засилен енергиен синтез


Магнезия  позволява на тялото да произвежда повече IGF-1, който е основен фактор за растежа и силата на мускулите. Освен това, аденозин трифосфат (АТФ) е енергийният източник  на клетката, и се произвежда  с помощта на магнезий. Минерала  отпуска  стегнатите  мускули. Без магнезий, мускулите не се отпускат правилно и се получават крампи. Магнезият е важен  за гъвкавостта, а ниските му нива са предпоставка за  натрупване на млечна киселина, което води до болка и стягане. Магнезият помага да се усвоява  правилно минерала калций.  Има някои  основни хранителни вещества, които допринасят за здравето на костите, а магнезия  определено е едно  от тях. Минерала е  с  изключително голямо  значение, тъй като стимулира определен хормон, наречен калцитонин, който поддържа костите здрави.Магнезия  помага да се поддържа имунната система силна, за да се  защитава организма. Това може да помогне в борбата  със свободните радикали и други опасни  фактори.

Магнезия  помага на тялото да поддържа здрав  сърдечен  ритъм. Това е важно, както по време на физическа активност, така  и когато тялото е в покой. Ускорено биене на сърцето или забележима промяна в ритъма може да бъде признак на недостиг на магнезий. Този минерал  може да помогне за поддържане на нормално кръвно  налягане. Той намалява риска от появата на хипертония, а също така връща вече високото кръвно налягане в нормални граници.  Магнезият помага на организма да произвежда повече енергия. Той активира определени ензими, които повишават  енергийния метаболизъм и производството на протеини. Ето защо, продукта Magnesium 3000 е подходящ и за атлетите, които искат да подобрят своята издържливост.

Начин на употреба: По 1 ампула, преди или след тренировка, или физическо натоварване.

Състав:

 

 

  Pro 100ml 1 Ampulle (25ml)
Vitamin C 480mg 120mg
Magnesium 1200mg 300mg

 

Дозировка
Доза 1 ампула
Дози в опаковка 20
Съставки
Витамин С 120mg
Магнезий 300mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

BWG Magnesium 3000 20 ампули

 • Производител: BWG
 • Код на продукта: BWG Magnesium 3000 20 ампули
 • Наличност: В наличност
33.00 лв
Бърза поръчка