BWG L-Glutamin pure + Vitamin B6 500 грBWG L-Glutamin pure + Vitamin B6 500 гр1
BWG L-Glutamin pure + Vitamin B6 500 гр
54.00 лв
product header
BWG L-Glutamin pure + Vitamin B6 500 грBWG L-Glutamin pure + Vitamin B6 500 гр

Ако сте се занимавали с  бодибилдинг достатъчно  дълго време,  без съмнение сте чували за L-глутамин.Вие също може да са чували за него, ако сте били диагностицирани с някакви стомашно-чревни проблеми.Какво всъщност е той?  L-глутаминът е аминокиселина, произведена в тялото Ви. Всъщност това е най-често срещаната аминокиселина в мускулите, съставляващи 61% от скелетната Ви тъкан. Това е и една  от 20-те аминокиселини, необходими за нормалното Ви съществуване.кодирани от стандартната генетичния код. L-глутаминът  не се смята за основна аминокиселина, но  може да стане от  съществено значение по време на интензивни тренировки, или стомашно-чревно заболяване. Как да сте сигурни, че получавате достатъчно от тази аминокиселина? Просто вземете продукта L-Glutamin pure + Vitamin B6 на Body World Group.

Какво да очаквате от приема на L-Glutamin pure + Vitamin B6?

 

  • Повишен мускулен растеж
  • Оптимална клетъчна хидратация
  • Засилен синтез на хормона на растежа
  • Повишени енергийни нива
  • Стимулиране на имунната система
  • Регулиране нивата на кръвната захар
  • Подобряване на умствената дейност


Тъй като мускулите Ви са съставени в по - голяма част от глутамин, допълнителния прием на L-Glutamin pure + Vitamin B6  може да помогне много с протеиновия синтез. Това става по два начина. На първо място, когато тялото е с  ниско ниво  на глутамин, интензивната  тренировка може да предизвика загуба на мускули. Допълване с глутамин позволява на мускулите да се “боят“ по-дълго, а също така да са по – силни. Това в  крайна сметка ще повиши вашата издържливост. Освен това, приема на L-Glutamin pure + Vitamin B6, ще помогне за ремонта и възстановяването  на мускулите Ви след тренировката.  Глутаминът има свойството да повишава нивата на хормона на растежа HGH. Това  увеличение ще  доведе до засилване  на метаболизма. Това ще помогне на тялото Ви да обработва храната  много по-бързо, както и да изгаря мастните клетки по-ефективно.

Тъй  помага на вашите клетки да  поддържат здравословно  ниво на хидратация, глутаминът  може действително да намали времето за възстановяване от рани и изгаряния, а това помага за по – ефективен  ремонт на  мускулите.  Глутаминът може да действа като основен източник на енергия за имунната система. Ето защо, приема на L-Glutamin pure + Vitamin B6 увеличава цялостната Ви способност да се борите  с инфекциите и болестите.  L-глутамин може да помогне на различните части на мозъка да работят по – ефективно. Това подпомага способностите за запомняне и концентрация. Не на последно място, тази аминокиселина  помага  на тялото да потиска  инсулина, и по този начин да се поддържа нивото на кръвната захар стабилно. По този начин, тялото  използва по-малко мускулна маса, за да се поддържа нивото на кръвната захар. Към формулата на L-Glutamin pure + Vitamin B6 има прибавен витамин В6, който спомага усвояването и повишава ефективността на глутамина.

Употреба: 5 гр. преди и  5 гр. след тренировка

Състав:

 

 

  Pro 100g Portion (5g)
Brennwert 1683 kJ  / 396 kcal 84,15 kJ / 19,8 kcal
Kohlenhydrate 0g 0g
Fett 0g 0g
L-Glutamin 99g 4,95g
Vitamin B6 42mg 2,1mg

 

Дозировка
Доза 5 g
Съставки
Витамин В6 2,1 mg
Енергийна стойност 19.8 kcal
Л-глутамин 4.95 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

BWG L-Glutamin pure + Vitamin B6 500 гр

  • Производител: BWG
  • Код на продукта: BWG L-Glutamin pure + Vitamin B6 500 гр
  • Наличност: В наличност
54.00 лв
Бърза поръчка