BWG Amino Pro Maximum 100% 1000 таблеткиBWG Amino Pro Maximum 100% 1000 таблетки1
BWG Amino Pro Maximum 100% 1000 таблетки
80.00 лв
product header
BWG Amino Pro Maximum 100% 1000 таблеткиBWG Amino Pro Maximum 100% 1000 таблетки

Аминокиселините са главните градивни елементи на организма, а също и източници на енергия. Ако тялото не получава  достатъчно аминокиселини от храната, то  веднага започва да  разгражда протеините от  мускулна тъкан. Това е много неприятно за бодибилдърите и спортистите, и се нарича катаболизъм. Ето защо, спортистите и бодибилдърите трябва да бъдат сигурни че получават достатъчно аминокиселини, като най – доброто решение за това е приема на подходяща аминокиселинна добавка. Представяме Ви продукта Amino Pro Maximum 100%, произведен от BWG , който съдържа уникален комплекс от активни вещества, стимулиращ изграждането  на чиста мускулна маса.

Действие на Amino Pro Maximum 100%:

  • Съдейства за  изграждането на чиста мускулна маса
  • Намалява  времето за възстановяване
  • Повишава мускулната издържливост
  • Има антикатаболен ефект
  • Съдейства за изгарянето на мазнините


Едни от най-важните хранителни вещества за мускулите Ви са ВСАА-аминокиселините с разклонена верига (L-Валин, L-Изолевцин и L-Левцин) . Amino Pro Maximum 100% Ви осигурява тези важни аминокиселини. ВСАА са получили  името си заради уникалната им разклонена химическа структура. Те представляват  незаменими аминокиселини, което означава, че тялото Ви  не може да ги произвежда, а  трябва да се получават отвън. Приема на Amino Pro Maximum 100% ще Ви гарантира, че получавате достатъчно от тези ценни аминокиселини. ВСАА стимулират развитието на мускулите, и правят  по-лесно и бързо възстановяването им. В последно време,  BCAA са били изследвани, и доказателствата са безспорни-те притежават мощни антикатаболни свойства. Също така, ВСАА аминокиселините осигуряват на мускулите енергия.

Amino Pro Maximum 100% съдържа и аминокиселината аланин, която работи чрез увеличаване на производството на карнозин. Последния буферира водородни молекули, които се отделят по време на тренировка и по този начин нормализира нивото на рН на мускулите. Аминокиселината аланин може значително да повиши  издръжливостта  и да подпомогне процеса на възстановяване на мускулите. Една от задачите на аланина във формулата на Amino Pro Maximum 100% е да намали времето за възстановяване  между тренировките. Освен това, аланина има способността да повишава интензивността на тренировката  и може да доведе до повишаване на мускулния растеж.

Amino Pro Maximum 100% съдържа и друга важна за спортистите аминокиселина - Л-аргинин. Аргинин е прекусор на азотния оксид, който има съдоразширяващи  свойства. Благодарение на това, азотния оксид подобрява кръвоснабдяването на мускулите, като по този начин повишава техния обем. Освен това, аминокиселината аргинин повишава производството на растежния хормон и нивото на инсулин в тялото. Amino Pro Maximum 100% осигурява и аминокиселина Л-глутамин. Тя също подкрепя пълноценното възстановяване и предпазва мускулите от катаболен разпад. Глутамин е силен имуностимулатор и регулира киселинния баланс в организма.

Начин на употреба: Приемайте една порция - 10 таблетки два пъти на ден с много вода.

Разфасовка: 1000 таблетки

Състав:

bwg-amino-1000-sudurjanie

4 BWG Amino Pro Maximum 100% 1000 таблетки
Изпих една опаковка точно за 50 дни. Резултата е 7 кг нагоре. Много сила ми даде това бцаа, много съм доволен.
Напишете отзив
    Лош           Добър

BWG Amino Pro Maximum 100% 1000 таблетки

  • Производител: BWG
  • Код на продукта: BWG Amino Pro Maximum 100% 1000 таблетки
  • Наличност: В наличност
80.00 лв
Бърза поръчка