BSN THE NEW NO XPLODE 3.0 1000 грBSN THE NEW NO XPLODE 3.0 1000 гр1
BSN THE NEW NO XPLODE 3.0 1000 гр
92.00 лв 130.00 лв
product header
-29% BSN THE NEW NO XPLODE 3.0 1000 грBSN THE NEW NO XPLODE 3.0 1000 гр

Всеки иска добре оформено мускулесто тяло, и за да го постигне тренира упорито почти всеки ден. Това, което много хора не знаят е, че е важно хранителния режим да се обогати със специална добавка, която да предостави допълнителна помощ за постигане на тези цели. 

Ако искате да направите мускули и да повишите вашата сила, но усещате че просто не се получава, THE NEW NO XPLODE 3.0 на BSN е вярното решение!

Това е един от първите пред тренировъчни суплементи, който получи овациите на стотици хиляди доволни потребители в световен мащаб.

THE NEW NO XPLODE 3.0 е новата, подобрена формула на добре познатата пред-тренировъчна добавка на BSN, създадена за да осигури още повече мощ, енергия и сила както на професионалните спортисти, така и за любителите на фитнеса.
 Какво да очаквате от приема на THE NEW NO XPLODE 3.0?

 • 50 дози за 50 тренировки
 • 2.6 гр Бета-Аланин в доза
 • 3.4 гр Креатин в доза
 • Повишаване на мускулната издържливост и мощ
 • Повече мускулна маса
 • Подобрени фокус и концентрация
 • Повишена доставка на кислород към мускулите
 • Подкрепа за електролитния баланс
 • Бързо възстановяване след тренировка


Когато става дума за по-голям размер, сила, скорост и издържливост, THE NEW NO XPLODE 3.0 никога не се проваля, а осигурява  незабавни резултати всеки път! Продукта съдържа високоефективни  съставки,които в комбинация с редовни тренировки, подобряват вашето представяне в залата, дават Ви допълнителен прилив на енергия, вливат мощ и сила във вашите мускули, и стимулират умствената Ви дейност.

THE NEW NO XPLODE 3.0 Ви подготвя физически и психически за всяка следваща тренировка, в резултата на което вие тренирате както никога до сега.

Това е правилният път за постигане на максимален мускулен растеж, мускулна сила и издържливост.Благодарение на специалната Thermic Energy™, THE NEW NO XPLODE 3.0 осигурява експлозивна енергия и повишава интензивността на тренировка от началото до края. Допълнителна издръжливост  - тялото реагира на обема натоварване, което поема в продължение на определено време. THE NEW NO XPLODE 3.0 включва патенованата смес Endura Shot™ с концентриран бета аланин, която повишава физическия капацитета по време на тренировка и позволява продължително натоварване.

Продукта съдържа и Myogenic Matrix™-патентована формула с подобрена форма на креатин, която осигурява мускулна сила, мощ и издръжливост, подпомага хидратацията и драстично увеличава обема на клетките, за да подпомогне спортните постижения.

THE NEW NO XPLODE 3.0 преди всяка тренировка, Вие  ще почувствате  повишен енергиен прилив  и мотивация, увеличен  приток  на кръв и на кислород, повече сила и издръжливост, както и максимално  фокусиране на съзнанието, което ще Ви  позволи  да насочите  усилията си в правилната посока.

С други думи, когато приемате  тази добавка преди тренировка, можете да очаквате представяне и резултати, каквито не сте постигали преди.Начин на употреба: Приемайте 1 доза с 200-300мл вода 20-30 минути преди тренировка, по възможност поне 1 час след последното ви хранене.

Разфасовка: 1000 грама

Състав:

noxplode3-bsn-tab

5 BSN THE NEW NO XPLODE 3.0 1000 гр
Със сигурност попада в класацията ми със най-силните продукти,които съм ползвал !
5 BSN THE NEW NO XPLODE 3.0 1000 гр
Усещам Зверска сила !
Напишете отзив
    Лош           Добър

BSN THE NEW NO XPLODE 3.0 1000 гр

 • Производител: BSN
 • Код на продукта: BSN THE NEW NO XPLODE 3.0 1000 гр
 • Наличност: В наличност
130.00 лв
92.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359