BSN Syntha 6 Isolate 910 грBSN Syntha 6 Isolate 910 гр1
BSN Syntha 6 Isolate 910 гр
80.00 лв
BSN Syntha 6 Isolate 910 грBSN Syntha 6 Isolate 910 гр
Представяме Ви един изключителен продукт. Това е Syntha 6 Isolate. Той представлява уникален по вида си протеин изолат, който може да Ви осигури неповторима мощ по време на тренировка, съчетана с много сила и увеличена мускулна маса. В този артикул има 50% суроватъчен протеин изолат и 50% млечен протеин изолат. Целта е да се осигури снабдяване на тялото Ви с комбинация от бързи и бавни за разграждане белтъчини.Така Syntha 6 Isolate има възможност да снабди организма Ви с аминокиселини през целия ден. Самото съдържание на продукта е 100% протеин изолат от упоменатите вече източници. Освен това формулата му е филтрирана много добре и така наличието на мазнини и въглехидрати следва да е по-малко. Всеки протеин изолат притежава неденатуриран протеин, както и високи количества биоактивни протеинови фракции.

Какво е предназначението на Syntha 6 Isolate?


Отговорът е кратък, точен и ясен – този продукт е създаден, за да:
  • Увеличи мускулния Ви растеж по един умопомрачителен начин
  • Стимулира Вашето възстановяване след интензивна тренировка, за да можете да сте готови по-бързо за следващата такава
  • Подкрепи организма Ви, като му осигури качествена хранителна поддръжка
  • Подобри Вашият протеинов синтез
  • Осигури на Вашето тяло качествен контрол на неговото тегло

Употребата на Syntha 6 Isolate е свързана с получаване на суроватъчен протеин изолат с бързо усвояване, както и казеин, благодарение на който тялото Ви получава продължително снабдяване с аминокиселини. Така получавате подкрепата за Вашата тренировъчна дейност, когато Ви е необходима и същевременно позволявате на тялото Ви да се възстанови качествено след това.

Компанията-производител на този продукт гарантира, че в неговата формула мазнините и въглехидратите са силно намалени. На практика в сравнение с оригиналния му вид, Syntha 6 Isolate притежава само 1/3 от тези вещества. По този начин продуктът е идеален за приемане между Вашите хранения, както и преди лягане нощем. Това е един неповторим артикул за всеки трениращ човек.

Syntha 6 Isolate е с изключително високо качество, съчетано с невероятен вкус и ефикасна разтворимост. Това е безспорен хитов артикул, който би могъл да Ви е от огромна полза при всяка една тренировка.

Начин на употреба: Приемайте по една доза 38 грама веднага след тренировка.

Състав:

syntha 6 isolate sysstav

 

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

BSN Syntha 6 Isolate 910 гр

  • Производител: BSN
  • Код на продукта: BSN Syntha 6 Isolate 910 гр
  • Наличност: В наличност
  • 80.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359