BSN BCAA DNA 200 грBSN BCAA DNA 200 гр1
BSN BCAA DNA 200 гр
48.00 лв
product header
BSN BCAA DNA 200 грBSN BCAA DNA 200 гр

Малко добавки на пазара днес са  подкрепени  от научни изследвания, и добавките с аминокиселини с разклонена верига ВСАА са едни от тях. Те са изключително популярни сред фитнес  ентусиастите,  поради техния положителен ефект върху изграждането на мускулите, както и тяхното предпазващо от  мускулен разпад  действие. Когато се използват  правилно в една диета, BCAA могат  да бъдат неразделно  допълнение  към вашия живот на спортист. Тъй като тренировките ги изчерпват, е необходимо да си ги набавяте допълнително. Можете да си ги набавите с помощта на продукта BCAA DNA от BSN, който се адаптира към организма на трениращия и доставя най- качественото възстановяване, което сте срещали до момента.

Характеристики на продукта:

  • Осигурява 5 гр BCAA в доза
  • Проверено съотношение 2:1:1
  • Повишава производството на протеини
  • Предпазва от катаболизъм
  • Осигурява анаболно действие
  • Подпомага възстановяването на мускулите
  • Подобрява физическата издържливост


Когато става въпрос за аминокиселини с разклонена верига ВСАА, това се отнася до трите аминокиселини Левцин, Изолевцин и Валин.Те са специални, защото се метаболизират в мускулите Ви, вместо в черния дроб. Така се използват точно където трябва, за изграждането на нови протеини, или за енергия. По този начин, ВСАА ще Ви помогнат да изградите мускули и да ги предпазите от катаболно разграждане. Ето защо, ако искате да тренирате по-дълго, да качвате повече мускули, които след това да запазите, Ви е необходим продукта BCAA DNA!

Левцин е една от ВСАА аминокиселините и помага за понижаване на кръвната захар и производството на растежния хормон. Левцин е от голяма полза за възстановяването Ви, тъй като предотвратява увреждането  на мускулите. Освен това се смята, че Левцин действа като сигнал за мозъка, за да знае дали сте добре нахранени. Което от своя страна може да намали апетита и да даде възможност за ускоряване на метаболизма. Изолевцин заедно с Валин, действат като прекурсори на глутамин и аланин. Глутаминът е най-богата аминокиселина в организма. Наличието на достатъчно глутамин е от решаващо значение з всеки който спортува.

В допълнение към повишаването на силата, енергията и подпомагане на  възстановяването, Валин помага на тялото в поддържането на  подходящ азотен баланс. BCAA DNA е чудесен продукт, с който тренировките Ви ще протичат по съвсем друг начин. Тъй като подобрява възстановяването, увеличава издържливостта и мускулната сила, и повишава азотния баланс, BCAA DNA е това, от което се нуждаете за да постигате максимално добри резултати. Tecтвaнoтo cъoтнoшeниe 2:1:1(L-Leucine:L-Isoleucine:L-Valine) дaвa гapaнция зa тoвa, чe пpoдyĸтът paбoти и щe Bи дaдe възмoжнocт дa извлeчeтe оптимална пoлзa oт тpeниpoвĸaтa c yдaчнo възcтaнoвявaнe.

Начин на употреба: Тренировъчни дни: 1 доза преди и 1 доза след тренировка.
Нетренировъчни дни: 1доза след сън. Една доза= 5.7грама

Разфасовка: 200 грама

Състав:

bsn-dna-bcaa-facts-800x800

Дозировка
Доза 5,7 g
Дози в опаковка 35
Съставки
BCAA 5 g
Л-валин 1,25 g
Л-изолевцин 1,25 g
Л-левцин 2.50 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

BSN BCAA DNA 200 гр

  • Производител: BSN
  • Код на продукта: BSN BCAA DNA 200 гр
  • Наличност: В наличност
48.00 лв
Бърза поръчка