BSN Amino X 435 грBSN Amino X1
BSN Amino X 435 гр
50.00 лв 60.00 лв
product header
-17% BSN Amino X 435 грBSN Amino X

Основните съставки в Amino X


ВСАА - ще ви дадат повече енергия за вашата тренировка, растеж на мускулите и гориво за вашите тренировки
Цитрулин - проучванията показват, че тази съставка увеличава издръжливостта, така че да можете да тренирате по-тежко и по-дълго.
Л-Аланин - Позволява на тялото и мускулите ви да имат повече енергия по време на тренировка.
Л-аргинин - Осигурява мускулно напомпване, което трае дълго след тренировка.
Таурин - може да помогне да изградите мускули и увеличава клетъчния обем.
Витамин D - Проучванията показват, че по-високите нива на този витамин в кръвта, Ви помага да се представите по-добре физически.
Всяка доза съдържа и  естествено съединение, наречено Efforsorb Endura, което ще  помогне да се усвоят по-добре  всички тези хранителни вещества, за по-нататъшно засилване на ползите от тях.

Amino X са микронизирани и ефервесцентни аминокиселини на прах. Това гарантира, че за разлика от други аминокиселини на прах всяка лъжичка ще се разтвори напълно и ще остане по този начин, докато я изпиете. Другите  аминокиселинни напитки често трудно се смесват, така че в крайна сметка по-голямата част от тях остава по стените на шейкъра или чашата.
 

Кога трябва да приемате Amino X?


Тъй като не съдържа кофеин или други стимуланти, Amino X може да се пие по всяко време на деня.  Продукта е най-ефективен, когато се приема  преди, по време и след тренировка, като тогава се използва целият потенциал за изграждане на мускулите и подобряване на постиженията.   Максималната ефективност на този продукт обикновено се достига след 3-тата седмица от началото на употреба и продължава до 12-тата седмица. След 12 седмици употреба прекъснете приемането на Amino X за не по-малко от 4 седмици.

Разфасовка: 435 гр / 30 дози

5 BSN Amino X 435 гр
Да, става и така да е приема.
5 BSN Amino X 435 гр
добре ли е ако ги пия 20 мин преди тренировка по голямата част и в началото тренировката ги доизпия че после след тренировка пия AminoMax 8000 така нали не пречи че не се приемат и след тренировка
Напишете отзив
    Лош           Добър

BSN Amino X 435 гр

  • Производител: BSN
  • Код на продукта: BSN Amino X
  • Наличност: В наличност
60.00 лв
50.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка