BPI Sports Build-HDBPI Sports Build-HD1
BPI Sports Build-HD
80.00 лв
product header
BPI Sports Build-HDBPI Sports Build-HD
Готови ли сте за обем и силни мускули? Уморихте ли се от неефективни остарели креатинови формули? Запознайте се с  ВUILD-HD  на ВРI -  концентриран  креатин, който подпомага растежа на мускулите, повишава  силата и ускорява възстановяването на мускулите. Този продукт не съдържа  пълнители, малтодекстрин или захар, а единствено такива,  които са необходими за увеличаване на мускулната маса! Никоя друга подобна формула  не доставя такъв   подобрен  концентриран  креатин! ВUILD-HD  съдържа  креатин на прах, който  е не само ефективен, но и има страхотен вкус.


Какво да очаквате от приема на ВUILD-HD?


  • Повишаване на чистата мускулна маса
  • Повече енергия и издържливост
  • Редуциране на телесните мазнини
  • По – добра концентрация
  • Продължителен анаболен ефект

Най – важната съставка в ВUILD-HD  е Creatine Monohydrate.Креатинът е най-изследваната добавка в света, и е във фокуса на хиляди проучвания. В тази си форма, креатинът се усвоява пълноценно от тялото Ви, като повишава размера на мускулите Ви, вашите  сила и издържливост, способността  за възстановяване, изходната  мощност, както и умствените Ви  функции.  За да се увеличи максимално усвояването  на креатина, както и  за да повиши допълнително вашите спортни постижения, ВUILD-HD  съдържа и някои други съставки.

Build-HD_Ad

Комбинация от L-аспарагинова киселина, ацетил-L-карнитин , коензим Q10, алфа-GPC и фосфатидилхолин изпълнява редица важни функции, като например подобряване на нивата на енергия, повишаване на умствено фокусиране, увеличаване изгарянето на мазнини, както и  подпомагане на детоксикацията  на черния дроб. Ако наистина искате да получите обемисти мускули и непреодолима сила, както и да  поддържате  добра форма и добро здраве, значи ВUILD-HD  е създаден  точно за Вас!

Употреба: 1 доза 30 минути преди тренировка

Разфасовка: 180 гр / 30 дози

Състав:

Build HD info & promo
Напишете отзив
    Лош           Добър

BPI Sports Build-HD

  • Производител: BPI Sports
  • Код на продукта: BPI Sports Build-HD
  • Наличност: В наличност
80.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359