BPI Sports B4 30 капсулиBPI Sports B4 30 капсули1
BPI Sports B4 30 капсули
75.00 лв
BPI Sports B4 30 капсулиBPI Sports B4 30 капсули

Ако сте търсите  добавка, която  да Ви помогне да отслабнете и да подобрите вашите тренировки, B4  на компанията BPI може да бъде точно за вас. Този продукт топи  мазнини, управлява  теглото, и увеличаване  интензивността  на вашите тренировки по-добре от всеки друг. B4 е ексклузивна, висококачествена спортна добавка, която комбинира специални съставки, за да можете да смъквате килограми, и въпреки това да сте енергични и жизнени. Всеки компонент на тази формула е внимателно подбран и разработен, и то по най – високи стандарти.

Какво съдържа B4?


Най – напред, продукта осигурява Ниацин, който  е водоразтворим витамин. Неговата роля е, да  помага на тялото да  конвертира  въглехидратите  в гориво. Тази съставка ще засили метаболизма Ви, за да изгаряте мазнините по – бързо. Друга съставка е Psoralea corylifolia (семена) , традиционен растителен “инструмент“ в китайската медицина. Той е антиоксидант, който предпазва клетките от увреждане, като същевременно забързва метаболизма. B4 съдържа и Йохимбе, растение което отдавна се като стимулант, особено от спортисти, които искат да подобрят резултатите си и да отслабнат.

BPI_Sports_B4_Banner

Продължаваме с друг компонент на B4 - Безводен Кофеин, който е  широко използвана съставка, която стимулира тялото и ума. Кофеинът също повишава метаболизма и изгарянето на мазнините. Друга съставка е Концентрата от червено вино. Той съдържа  ресвератрол -  полезна съставка за премахване на токсините. Много хора се кълнат, че  червеното вино им е  помогнало  да отслабнат, като изгарят  мазнините по-ефективно. Не можем да не споменем и растението Dendrobium Nobile, които е включено във формулата на  B4, за насърчаване на физическите и спортните постижения.

За разлика от всеки друг предтренировъчен  или  изгарящ мазнините продукт, B4  осигурява енергия, необходима за цялата  тренировка, като същевременно насърчава загубата  на тегло. Това е продукт, който завинаги ще промени света на спортните добавки! B4  е създаден и формулиран така, че  да подобри  производителността и качеството на тренировките  Ви, и да Ви помогне да отслабнете!

Начин на употреба: В тренировъчни дни, приемайте по 1 капсула 20-30 минути преди  тренировката, а в нетренировъчни, 1 капсула  в рамките на 24-часов период.

Състав:

bpi-b4-supplement-facts

 

5 BPI Sports B4 30 капсули
Най-добрите фет-бърнари са:
От Липотропните:
http://www.fitneshrani.com/lean-xtreme/
http://www.fitneshrani.com/san-t2-xtreme-120-kapsuli/
От Термогенните:
http://www.fitneshrani.com/animal-cuts/
http://www.fitneshrani.com/san-tight-hardcore-72-kapsuli/
http://www.fitneshrani.com/muscletech-hydroxycut-hardcore-elite-100-kapsuli/
5 BPI Sports B4 30 капсули
този продукт по добър ли е от oxyelite pro кой ви е най добрия фат бърнар

Напишете отзив

    Лош           Добър

BPI Sports B4 30 капсули

  • Производител: BPI Sports
  • Код на продукта: BPI Sports B4 30 капсули
  • Наличност: В наличност
  • 75.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359