BPI Creatine Alkaline 120 капсулиBPI Creatine Alkaline 120 капсули1
BPI Creatine Alkaline 120 капсули
68.00 лв
product header
BPI Creatine Alkaline 120 капсулиBPI Creatine Alkaline 120 капсули
Ако някога сте търсили помощ за изграждането на мускули, под формата на хранителна добавка, сигурно сте запознати с предимствата от приема на креатин. През последните няколко десетилетия, креатина  се е превърнал в  основна добавка за хората, които искат да  изградят мускулна  сила  и чиста  мускулна маса. Но, въпреки че  популярността му расте, много хора  все още не са запознати с ползите, което креатина  наистина може да предложи. Колко са те? Краткият отговор е  “Изобилие“! От засилването на мускулния растеж, до повишаване интензивността на тренировките. Искате ли да сте първенец? Ако е така, креатин може да бъде в състояние да Ви изведе  на следващото ниво. Вярно е -  в някои случаи размерът има значение.

BPI_Sports_Creatine_Alkaline_Banner

В действителност, за много хора, изграждане на по-големи мускули, е основната причина да посещават  фитнес залата.  Ако и Вие сте от хората, които се стремят за максимално бързо качване на мускулна маса, както и достигане на експлозивна мускулна сила, е време да се запознаете с продукта Clinical Creatine Alkaline  на BPI. Този продукт се отличава с изключително мощна формула, включваща двете аминокиселини  Креатин монохидрат и Креатин хидрохлорид – HCL. Clinical Creatine Alkaline е за спортистите, които се отнасят сериозно към трупането на мускули, и искат всяка тяхна тренировка да е резултатна.

Какво да очаквате от приема на Clinical Creatine Alkaline?


 • Значително повишаване на мускулната сила
 • Усещане за мощ
 • Повишаване интензивността на тренировките
 • Засилен мускулен растеж
 • Възможност за по – продължителни тренировки
 • Повишаване на издържливостта
 • Подобряване на възстановяването
 • Пълноценно усвояване

За да разберете как функционира Clinical Creatine Alkaline, ще Ви запознаем с неговия състав. Формулата на този продукт съдържа  креатин монохидрат и креатин хидрохлорид. Ако не сте наясно, двете аминокиселини се различават помежду си, по отношение на нивото на pH. За нормалния креатин е характерно  pH по-малко от 7.0. Това е причината, поради която традиционния креатин се трансформира бързо в креатинин, когато влезе в  контакт с течност. Както знаете, креатинина причинява  странични ефекти (мускулни крампи, главоболие, гадене). Креатин хидрохлорид  притежава  pH над 12. Как е възможно това? Тук е използвана известна   патентована технология на производство. Чрез нея е получена  една по-стабилна форма на креатин, която се усвоява много по – пълноценно от тялото.

Уникалността и ефективността на Clinical Creatine Alkaline се дължи, именно на това съчетание между  двата вида креатин. Използваната pH-Sorb™ технология, в комбинация със специалната система за рН балансиране, осигурява максималното  усвояване на Clinical Creatine Alkaline. Това е в основата на повишаването на  мускулната издържливост, и изграждането  на чиста мускулна маса, светкавично бързо. Когато приемате  Clinical Creatine Alkaline, Вие ще усетите прилив на сила, което ще Ви помогне да тренирате по – интензивно. Към формулата на продукта е добавен   бета-аланин, който ще забави появата на умора.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули преди и 2 капсули след тренировка.

Състав:

CREATINE-ALKALINE-label

 

 
Напишете отзив
    Лош           Добър

BPI Creatine Alkaline 120 капсули

 • Производител: BPI Sports
 • Код на продукта: BPI Creatine Alkaline 120 капсули
 • Наличност: В наличност
68.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359