BPI Beta Alkaline 160 грBPI Beta Alkaline 160 гр1
BPI Beta Alkaline 160 гр
68.00 лв
product header
BPI Beta Alkaline 160 грBPI Beta Alkaline 160 гр
С буквално стотици различни добавки на пазара, и много които  се основават на фалшиви изследвания и празни обещания, изглежда  почти невъзможно да  намерите  дори една, която дава резултати.Ако сте претърси  куп добавки и все още търсите тайното оръжие за успех, трябва да знаете че бета – аланин е въпросната добавка. Ефикасността на бета-аланин  е подкрепена от истински иследвания, и   проучвания върху хора. Науката зад бета-аланин гарантира, че той работи и си струва. Какво е бета – аланин? Това  е амино киселина, която се свързва с хистидин (друга аминокиселина) за образуване карнозин. Карнозинът е дипептид, който  забавя мускулната умора, като по този начин Ви позволява да тренирате повече, за да получите  по-голям мускулен растеж ! Можете сами да се убедите в това, като опитате продукта  Beta Alkaline на BPI. Този  аминокиселинен продукт, ще Ви помогне да  увеличите  мускулната си издръжливост, и да се възстановявате по – бързо. Beta Alkaline съдържа и глицерол моностеарат в идеално съотношение с бета -  алкалина.

Действие на Beta Alkaline:


  • Увеличава  мускулната сила и мощност
  • Увеличава мускулна маса
  • Повишава анаеробния капацитет
  • Повишава аеробната издръжливост
  • Забавя мускулната умора
  • Стимулира растежа на мускулите

Как точно работи Beta Alkaline? Както вече споменахме, когато бета-аланин навлиза в  мускулите, той се свързва  с друга аминокиселина -  хистидин, за да се образува карнозин. Карнозина  е отговорен за регулиране натрупването на киселина в мускулите. Всъщност, карнозин съдейства за   намаляване на това  натрупване, което ако не се контролира причинява  умора на  мускулите.  Ето защо, приемайки Beta Alkaline, Вие ще можете да тренирате по – продължително време, без досадното чувство на умора. Колкото повече бета – аланин, толкова повече карнозин, и толкова повече издържлинвост. Но това не е главна цел на повечето спортисти. Основната Ви цел е постигането на по – големи мускули, нали? Спокойно - бета-аланин прави това. Като  увеличава карнозина, бета – аланин повишава издръжливостта,което пък спомага за  изграждане на  мускулите.

bpi power series

Другата съставка в Beta Alkaline е глицерол. Това  е съединение, което хидратира мускулните клетки, като  ги прави по-пълни.  В резултат се получава напомпващ  ефект по време на тренировки. Как става това? Глицерола работи, като  образува  защитен слой върху повърхността на кожата, като по този начин предотвратява прекомерната  загуба на вода. Проучванията показват, че глицерол буквално засмуква вода в кръвния поток, и след това го държи там, почти действайки  като гъба. За всеки, който тренира, това може да бъде изключително полезно. Защо? Просто защото телата Ви  разчитат на вода за да функционират, а по време на усилени тренировки може да загубите доста. Приемът на Beta Alkaline обаче, може да намали загубата на вода драстично, благодарение на действието на глицерола!

Начин на прием:  Вземете две  порции (2 лъжички) дневно, преди тренировка.

Състав:

beta alkaline label
Напишете отзив
    Лош           Добър

BPI Beta Alkaline 160 гр

  • Производител: BPI Sports
  • Код на продукта: BPI Beta Alkaline 160 гр
  • Наличност: В наличност
68.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359