Боксови ръкавици Carbon Armageddon SportsARM0361
Боксови ръкавици Carbon Armageddon Sports
59.99 лв
product header
Боксови ръкавици Carbon Armageddon SportsARM036

Бокса и бойните изкуства изискват определени принадлежности. Едни от най-важните са боксовите ръкавици.

✔ ВЗЕМЕТЕ НАЙ-ДОБРОТО: Ако търсите функционален дизайн и високо качество изберете Боксовите ръкавици Carbon Armageddon Sports. Те ще Ви дадат максимална защита на ръцете по време на спаринга. Ръкавиците са със специална подсилена подплата, която ги прави здрави и предоставя още по-голяма сигурност. Синтетичната премиум кожа, от която са произведени, ги прави издръжливи и годни за продължителна употреба.

✔ ИНОВАЦИОННИ: Последните тенденции в текстилната индустрия налагат все по-често използването на синтетични и Eco Friendly материали. Ръкавиците са изработени изцяло от висококачествена синтетична мaтерия по най-нова технология. Изключително здрава, дишаща и приятна на допир!

✔ УДОБСТВО И КОМФОРТ: Вътрешната страна на ръкавицата е снабдена със система за проветрение Cool Tex, която допълнително предпазва ръцете от изпотяване и допринася за по-бързото проветрение. Системата с лепенки позволява лесното слагане на ръкавиците, осигурява максимална стабилност на китката и при най-тежките натоварвания и ги превръща в един от най-предпочитаните модели за ежедневна употреба от професионалисти и любители на бокса.

✔ КАЧЕСТВЕН ПЪЛНЕЖ: Използвана е специална Shock Аbsorb Тechnology пяна, която поема и най-тежките удари и предпазва ръцете Ви от травми. Идеални са за тренировъчен спаринг, работа на чувал и лапи.

✔ СИГУРНОСТ И ЗАЩИТА: Ръкавиците разполагат с Thumb Lock система, поддържаща палеца в правилна позиция. За тях е характерна специална вентилационна система, която осигурява проветримост, даваща допълнителен комфорт на ръцете. Вентилационната система на тези ръкавици също така понижава температурата на ръцете, което ги предпазва от изпотяване.

Независимо дали сте професионалист или любител, тези ръкавици са правилното решение, за максимална защита от ударите на противника. Благодарение на отличния си дизайн и характеристики, ръкавиците гарантират удобство и сигурност по време на спаринг и тренировка.


Предлагат се само в размер 12оз!

ВЗЕМЕТЕ ГИ ОЩЕ СЕГА И БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА БОКС!

ТЕЛЕФОН 0888 880 352 ИЛИ 0896 790 799

Напишете отзив
    Лош           Добър

Боксови ръкавици Carbon Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM036
  • Наличност: В наличност
59.99 лв
Бърза поръчка