Bodyraise PROmega 60 гел-капсулиBR641
Bodyraise PROmega 60 гел-капсули
14.00 лв
product header
Bodyraise PROmega 60 гел-капсулиBR64

Prom3ga съдържа рибено масло

Напоследък все повече се говори за ползите, свързани с приема на омега 3 мастните киселини, като най-вече се споменава значението им за сърдечно-съдовата система. Въпросните мастни киселини не могат да бъдат образувани в организма на човека и непременно трябва да постъпят с храната. У нас обаче, консумацията на риба, която е основен източник на незаменимите мастни киселини е ниска.

Вижте още:

Това означава че много голяма част от хората просто не могат да си ги набавят. Ето защо, добре е да се приемат хранителни добавки, които могат да осигурят ценните мастни киселини. Такава добавка е Prom3ga на Bodyraise Nutrition, която съдържа рибено масло, естествен източник на незаменими Омега-3 мастни киселини (EPA и DHA).

  • Предотвратява сърдечните аритмии
  • Предпазва от инфаркт
  • Предпазва от настъпване на тромбоза
  • Понижава нивото на триглицеридите в кръвта
  • Нормализира кръвното налягане
  • Подобрява функциите на нервната система
  • Стимулира имунитета

Многократно е доказвано, че приемът на омега-3 мастни киселини значително понижава риска от появата на сърдечно-съдови  заболявания. Освен това, тези мастни киселини възстановяват баланса  в храненето и влияят благотворно върху различни  психични и неврологични разстройства. Всъщност, те съдействат за подобряване  функцията на паметта, помненето, разсъждението и концентрацията. Колкото и да е странно, въпросните мастни киселини спомагат и за редуциране на теглото. Полезни са и при  заболявания на очите, костите, ставите и други.

Омега 3 стимулира имунитета


Омега 3 мастните киселини са чудесно средство за стимулиране на имунитета, въпреки че малко хора знаят за това. Те подпомагат и засилват функциите на имунната система, като правят тялото по-устойчиво срещу всякакви отрицателни въздействия. Продукта Prom3ga ще Ви осигури голямо количество висококачествено рибено масло във всяка гел-капсула, което е естествен източник на незаменимите мастни киселини. Рибеното масло в продукта укрепва костната система, подпомага зрението и насърчава хормоналния баланс, като контролира функцията на хипофизата и щитовидната жлеза.

Начин на употреба: Приемайте по една капсула 2-3 пъти дневно.

Разфасовка: 60 гел-капсули 

 

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 60
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 220 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 330 mg
Рибено масло 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Bodyraise PROmega 60 гел-капсули

  • Производител: Bodyraise
  • Код на продукта: BR64
  • Наличност: В наличност
14.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359