Bodyraise Omega 3-6-9 80 дражетаBR591
Bodyraise Omega 3-6-9 80 дражета
19.00 лв
product header
Bodyraise Omega 3-6-9 80 дражетаBR59

Omega 3-6-9 подпомага сърцето и нервната система


Незаменимите Омега 3-6-9 са най-важните ненаситени мастни киселини. И въпреки разбиранията, че трябва да спазвате хранителен режим беден на мазнини, не трябва да ги изключвате напълно. Може да преустановите  напълно приема на наситени мазнини (от сирене, масло, свинско месо),  но задължително трябва да получавате  необходимите за тялото ненаситени мазнини (есенциални мастни киселини). Тези така важни ненаситени мастни киселини не се произвеждат от организма, поради което е необходимо да се приемат чрез храната или под формата на хранителна добавка. Може да разчитате на продукта Omega 3-6-9 на Bodyraise Nutrition.

  • Подобрява здравето на сърдечно-съдовата система
  • Намалява  нивото на холестерола и триглицеридите
  • Регулира и поддържа хормоналния баланс
  • Стимулира нервната система
  • Повишава имунитета
  • Облекчава болката и възпалението при  артритни заболявания


Омега-3 мастните киселини са известни най-вече с благоприятния ефект върху здравето  на сърдечно-съдовата система. Освен това, те са от ключово значение за правилното функциониране на мозъка и нервната система като цяло. Повлияват добре състояния на депресия,трудно запаметяване и концентрация. Омега 6 мастни киселини, се свързват с положителното си въздействие върху възпаленията, болката и защитните сили на организма. Тези мазнини също така подобряват състоянието на кожата, косата и ноктите.

Омега 3-6-9 е с висока ефективност и балансирано съотношение


Омега 9 подобно на омега 3 мастните киселини, се грижат за здравето на сърдечно съдовата система-намаляват риска от атеросклероза и инфаркт. Омега 3, 6 и 9 мастните киселини, които продукта Omega 3-6-9 Ви доставя,  получени от чисти  естествени източници като  масло от пореч, ленено масло и  рибено масло. Omega 3-6-9 Ви осигурява високоефективна и  балансирана комбинация от незаменимите  мастни киселини, в съотношение, максимално ефективно за вашия организъм.

Начин на употреба: Приемайте 1-3 дражете дневно с храна.

Разфасовка: 80 дражета 

 

Дозировка
Доза 2 дражета
Дози в опаковка 40
Съставки
Витамин Е 10 mg
Въглехидрати 0,26 g
Ленено масло 329,20 mg
Мазнини 2 g
Масло от пореч 329,20 mg
Протеини 0,54 g
Рибено масло 329,20 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Bodyraise Omega 3-6-9 80 дражета

  • Производител: Bodyraise
  • Код на продукта: BR59
  • Наличност: В наличност
19.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359