Bodyraise Liquid L-Carnitine 20 х 10 млBR561
Bodyraise Liquid L-Carnitine 20 х 10 мл
36.00 лв
Bodyraise Liquid L-Carnitine 20 х 10 млBR56

Liquid L-Carnitine доставя 2000 мг л-карнитин на доза


Представяме Ви Liquid L-Carnitine на Bodyraise Nutrition-висококачествен Л-карнитин с концентрация 2000 мг в доза! Продукта е в удобна опаковка, подходяща за пренасяне и за употреба навсякъде. Формулата е в течен вариант, защото по този начин, тялото Ви ще усвои полезните му съставки бързо и лесно. Така, тялото  Ви ще получат светкавично, екстремен прилив на енергия, като едновременно с това ще изгаряте мазнините още по-бързо. Допълнителната енергия, която този продукт Ви дава, ще увеличи издръжливостта и силата Ви. Благодарение на този суплемент, Вие също така ще си осигурите грижа за здравето на сърцето .

  • 2000 мг л-карнитин на доза
  • Течна формула
  • Максимално усвояване
  • Изгаря излишните мазнини

Човешкият организъм синтезира Л-карнитин, чрез метаболитното  превръщане на аминокиселините  лизин и метионин (в присъствието на някои витамини и минерали). За първи път, аминокиселината е изолирана от мускулна тъкан, а също е установена ключовата й роля в метаболизма на мазнините. Основната функция на л-карнитин се свързва с отслабването, но същност  в организма тя е  транспортна . Той се свързва с молекулите на  мастните  киселини и осигурява транспортирането им   през клетъчната мембрана, която по принцип е непропусклива. След това, мастните киселини достигат до   енергийните депа на клетката-митохондриите. На това място, мастните киселини се изгарят за енергия.

Течния л-карнитин се усвоява бързо и пълноценно


Л-карнитина изпълнява и много други функции в човешкото тяло-той взема активно участие  в метаболизма на аминокиселините с разклонена верига (ВСАА), а също така е и мощен антиоксидант, който  забавя процесите на стареене. Оказва грижа и помощ на  костите, като подобрява тяхната структурна плътност и тяхната здравина. Освен това, той е полезен за сърдечно-съдовата система, тъй като подобрява дейността на сърцето и възпрепятства натрупванията на мастни отлагания по него, и други важни органи. Не на последно място, Л-карнитина  подобрява снабдяването на мускулатурата с кислород, стимулира мозъчната дейност подобрява качеството на сперматозоидите при мъжете.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза, 15 мин. преди тренировка.

 

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Bodyraise Liquid L-Carnitine 20 х 10 мл

  • Производител: Bodyraise
  • Код на продукта: BR56
  • Наличност: В наличност
  • 36.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359