Bodyraise Creatine 110 таблеткиBR511
Bodyraise Creatine 110 таблетки
22.00 лв
product header
Bodyraise Creatine 110 таблеткиBR51

Creatine осигурява патентования Creapure


Creatine на Bodyraise Nutrition е първокачествен  креатинов суплемент, който  ще Ви осигури най-експлозивната  сила и ще направи тренировките Ви незабравими. Този продукт ще Ви помогне да постигнете най-оптималния  мускулния обем,за  който мечтаете, като същевременно ще съдейства за запазването му непокътнат, дълго време след края на тренировката. Creatine е направен от най-добрия креатин монохидрат на прах в света- патентования  немски Creapure. Той Ви гарантира най-високо качество, поради изключителната си фармацевтична чистота.

Продукта използва във формулата си микронизиран креатин, който има 20 пъти по-голяма покривна повърхност от стандартният, който повечето подобни добавки Ви осигуряват. Това прави Creatine по-лесен и  по-бърз за усвояване, когато попадне в тялото Ви. Благодарение на това, Вие няма да изпитате страничните ефекти, които обикновения креатин би Ви причинил, като стомашен дискомфорт, задържане на вода и подуване. С този продукт, Вие ще получите единствено и само най-доброто от действието на аминокиселината.

  • Патентован Creapure
  • Максимално усвояване
  • Без подуване
  • Оптимален мускулен растеж

Креатинът е градивен елемент  най-вече на  вашите мускулни тъкани и  влакна. Той взема активно участие  в производството на молекули АТФ. Именно тези молекули са горивото, което вашите мускули използват по време на интензивна тренировка. Колкото повече от тази аминокиселина се натрупва в мускулите Ви, толкова повече АТФ се произвежда. А колкото повече АТФ е създаден, толкова повече енергия получават мускулите Ви. Това ще Ви осигури върховна сила и издържливост и масивни здрави мускули. В допълнение, креатина ще Ви  осигури  по-ефективното и бързо  възстановяване на мускулната тъкан след натоварваща тренировка.

Креатин Creapure оптимизира растежа на мускулите


Благодарение на Creatine Вие ще сте защитени от мускулната болка след тренировка, тъй като креатинът ограничава натрупването на млечна киселина в мускулите Ви. Продукта Creatine ще Ви осигури най-доброто средство за натрупване на мускулна маса, която ще се запази и след тренировката. Този продукт ще напълни мускулите Ви с преливаща сила и мощ, за най-добрите тренировки в живота Ви.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза преди тренировка и 1 доза след тренировка. В нетренировъчни дни, приемайте 1 доза сутрин и 1 доза преди лягане.

Разфасовка: 110 таблетки 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Bodyraise Creatine 110 таблетки

  • Производител: Bodyraise
  • Код на продукта: BR51
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359